Endring av distribusjon

Vi har fått beskjed fra distribusjonsselskapet i visse områder at avisdistribusjon ikke lenger vil leveres med bud. Hvis du har blitt kontaktet av oss nylig, gjelder dette deg og vil påvirke leveringen av Vårt Land. Dette beklager vi.

Vi har derfor inngått en avtale med Posten.

---

Endringene innebærer:

  • Annenhver uke vil avisleveringen gå som normalt mandag til lørdag.
  • Påfølgende uke vil avisen distribueres tirsdag, torsdag, fredag og lørdag. Utgivelsene mandag og onsdag vil distribueres dagene med avisdistribusjon. Det vil si at mandags- og tirsdagsutgaven distribueres tirsdag, og onsdags- og torsdagsutgaven distribueres torsdag.
  • Avisleveringer vil skje noe senere på dagen (senest kl 17).

---

Vi minner om at alle abonnenter har digital tilgang inkludert i abonnementet og kan lese papiravisen digitalt (e-avis). Ta kontakt med kundesenteret dersom du vil ha hjelp til å opprett en digital bruker og logge deg inn digitalt.


Ønsker du mer informasjon eller hjelp til digital pålogging?

Kontakt oss på telefon 22 31 03 50 eller send en e-post til kundeservice@vl.no

Vi vil holde deg informert om endringer i distribusjonsselskapet i ditt område.