Verdidebatt

Skeive organisasjoner vekker legitimt sinne

FRI og Skeiv Ungdom legger frem forslag på forslag som vender et raseri mot nettopp lesbiske, homofile og bifile, og de som sliter med kjønnsdysfori, og som absolutt ikke stiller seg bak deres ideologi.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Tonje Gjevjon

Lesbisk kvinnesakskvinne, kunstner og spaltist

Transaktivismen, skeiv ungdom og FRI sin ideologi er destruktiv for homofile, lesbiske og bifile. Det våre formødre og forfedre bygde opp, rakner under presset og kjøret fra de skeive organisasjonene.

De skeive organisasjonene er godt bakket opp av de politiske partiene som legger frem forslag på forslag som vender et raseri mot nettopp lesbiske, homofile og bifile, pluss de som sliter med kjønnsdysfori og absolutt ikke stiller seg bak FRI og Skeiv Ungdom sin ideologi.

LES OGSÅ: Ropstad blir framstilt med to djevlar på skulderen og ein regnboge ut av munnen

Legitimt sinne

Å tvinge nyspråk på folk vekker legitimt sinne, å presse folk til å flagge med regnbueflagget vekker legitimt sinne, å presse folk til å se bort fra biologi, evidensbasert kunnskap og vitenskap vekker legitimt sinne, å tvinge skeiv propaganda inn i barnehager, skole og alle andre steder i samfunnet vekker legitimt sinne. Indoktrinering vekker legitimt sinne.

Å støtte opp om at barn har samtykkekompetanse til å foreta valg som innebærer irreversible kroppslige konsekvenser, vekker legitimt sinne, å presse folk ut av den offentlige samtalen ved å påføre skam over de som er uenige med FRI og Skeiv Ungdom i sak, vekker legitimt sinne, å angripe meningsmotstandere fordi de er kristne, konservative, hvite privilegerte menn eller kvinner, vekker legitimt sinne.

Store og autoritære

Vi er enige om at lesbiske og homofile aldri må behandles som på 1960-tallet, eller 1980-tallet under aids-æraen. Mange vegrer seg nok for å komme med kritikk mot det som en gang var en organisasjon med måtehold og som avkriminaliserte homofili og jobbet for at lesbiske og homofile skulle få like rettigheter som heterofile.

Takk for det! Det er vi alle glade for. Men dette som skjer nå, er at FRI og Skeiv Ungdom har vokst seg store og autoritære. De misbruker sin makt og de kjemper for noe helt annet enn retten til kjærlighet mellom to av samme kjønn. De forkaster faktisk tokjønnsmodellen og på det viset også homofili som seksuell legning. De jobber for økt tilgang til andres kropper: legalisering av kjøp av seksuelle tjenester fra prostituerte og legalisering av surrogati. Det er dette dere kaster store økonomiske tilskudd etter, slik at de kan presse befolkningen inn i sin ideologi og bryte ned helt nødvendige rammer.

LES OGSÅ: Høie ut mot homohets: – Dette har vært en trist uke. Jeg har kjent et kaldt gufs fra åttitallet

Stå for politikken

FRI og Skeiv ungdom bruker mye tid på å fortelle både barn og voksne hva som er best for barn med identitetsproblematikk og andre psykiske problemer. Men de skeive organisasjonene har ikke kompetanse på den enkelte familie eller andres unger. De har heller ikke medisinsk kompetanse.

Ap, Høyre, SV, Rødt, MDG, med flere, får ikke lenger gjemme seg bak de skeive organisasjonene. Når dere foreslår offentlige tilskudd til de skeive organisasjonene, får dere stå for at dette er en villet politikk dere står bak!

LES OGSÅ: Ropstad vil ikke gå i paraden, men møter i mottagelsen av Oslo Pride

LES OGSÅ: KrF-arar møtte buing og tilrop i Pride-paraden

LES OGSÅ: «Vi bør krevje at alle tar ein ekstra refleksjonsrunde om kva Pride eigentleg handlar om»

VL anbefaler

1

1

1

1

Annonse
Annonse

Mer fra: Verdidebatt