03 December 2020Search magnifying glass

115 resultater for "einar-aarvig"

Lovecraft Country gaper over mye, og makter ikke å tygge de mange enkeltelementene til en helhetlig materie. Resultatet er mer kraftfullt enn elegant.

I historien om verdens beste fotballspiller skilles det skarpt mellom «Diego» og «Maradona». Fallet fra topp til bunn er smertefullt å bivåne.

Fallhøyden er svimlende når David Fincher gir seg i kast med tidenes mest bejublede film. Men Mank famler aldri i sin problematiserende hyllest til skrivekunsten i det gamle Hollywood.

Verdenskrig og kongehus behandles som gjenkjennelige varemerker. Men som mange av NRKs søndagskveldssatsninger, er «Atlantic Crossing» stort sett solid og severdig.

Selvmord, drap og kirkebranner har en viss plass i dokumentarserien «Helvete». Men de fire episodene har en humanistisk touch man ikke nødvendigvis forbinder med dette miljøet.

«An American Pickle» er en florlett satire der en jødisk immigrant konserveres i 1919 og lager kulturkræsj i Brooklyn hundre år senere.

Søtnoser er spekulativt markedsført av Netflix, men er i virkeligheten et effektivt utgangspunkt for klasseromsdiskusjoner.

Einar Aarvig anmelder Morten Tyldums nye serie Defending Jacob.

«Downton Abbey»-skaperen er tilbake på NRK med «Belgravia». Seriens konservative budskap er at hardt arbeid og ydmykhet er eneste mulighet til å stige i rang. Arveregler er en helligdom.

Som andre ungdomsserier fra dette tiåret, dyrker irske Normal People følelser mer enn handling og «konsept». Er det derfor den har blitt sommerens store snakkis?

Annonse
Annonse

Mer fra: