Nyheter

Janne Blom tilbake på scenen igjen

LIVETS ORD: Søndag 26. mars feiret Janne Blom gudstjeneste igjen for første gang siden motorsykkelulykken i august i fjor.

Rett før Livets ords gudstjeneste sist søndag startet rullet Janne Blom inn til første rad på rullestolen sin.

Etter to lovsanger fikk han mikrofonen, og talte igjen til menigheten han er hovedpastor for.

De møtte ham med stående applaus, skriver svenske Dagen.

– Dette er helt sprøtt. Hvis jeg høres litt halvveis ut i stemmen, er det fordi jeg gråter så mye. Jeg har grått gjennom hele lovsangen, ikke fordi jeg er trist, men fordi jeg er så rørt over å synge med dere og se dere, sa Blom fra scenen.

– Det hjertet mitt er fylt av akkurat nå er takknemlighet. Jeg er så takknemlig for dere, jeg er så takknemlig for alle bønnene deres fordi bønnene har reddet livet mitt, fortsatte han før han også trakk frem sykehuspersonalet og kona.

Han fortsatte med å fortelle om de livstruende skadene sine og om smerten og sorgen som rammet ham da han våknet opp en måned etter ulykken.

RULLESTOL: Jan Blom sitter fortsatt i rullestol. Fra den fortalte han om ulykken, og kjærligheten han har følt fra menigheten og Gud i etterkant.

– Fylt av kjærlighet

På lørdag publiserte Vårt Land et annet intervju gjort av svenske Dagen med Janne Blom. I intervjuet fortalte han at han etter ulykken begynte å tvile på om han kunne bli pastor igjen.

Denne tvilen delte han også med de fremmøtte i Livets ord på søndag.

– Hvis det er noe jeg har fått en større forståelse av i mitt hjerte, så er det Guds kjærlighet, dybden av Hans kjærlighet. At han midt i denne situasjonen, midt i alt jeg kjempet med, midt i mine tanker om “Kan jeg være pastor?” “Orker jeg å leve? Jeg kjempet med disse tingene hele tiden, kom til meg så sterkt med sin kjærlighet.

I talen brukte Blom også tid til å takke menigheten og Gud for kjærligheten han ble vist mens han var på sykehuset.

– Jeg er så dypt takknemlig, så rørt av deres kjærlighet. Jeg er så fylt av deres kjærlighet, i bønn, men selvfølgelig også av Faderens kjærlighet. Takk, takk, takk, takk, takk. Jeg lever. Jeg er i live.

Etter gudstjenesten ble Blom møtt av kirkegjenger etter kirkegjenger. Noen håndhilste, mens noen ga han en klem. Seansen var fylt med både tårer og latter, skriver svenske Dagen.

Les mer om mer disse temaene:

Johannes Nyborg

Johannes Nyborg

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter