Nyheter

Forteller om bedring for Livets Ord-pastor

LIVETS ORD: To måneder etter motorsykkel-ulykken skal pastor Janne Blom være i stand til å ta i mot besøk og føre samtaler.

Den svenske pastoren Jan Blom ble alvorlig skadet i en motorsykkelulykke i slutten av august. Pastoren ble lagt på respirator, og menigheten meldte da om en alvorlig hode- og ryggskade. I september skal han ha våknet fra koma, meldte menigheten Livets ord på Facebook. Nå skal tilstanden være slik at han kan ta i mot besøk og føre samtaler, melder Dagen.se.

– Vi er utrolige glade for muligheten til å kunne prate med ham, sier pastor Simon Ahlstrand i en video som er lagt ut på Livets ords nettsider.

Etter å ha besøkt Blom på sykehuset, sier Alhstrand at Blom nå er i en helt nytt situasjon. Dette skal ha vært det første besøket fra noen andre enn den nærmeste familien. Ifølge Ahlstrand husker Blom ingenting fra selve ulykken.

Pastor Rune Borgsø beskriver det som en lettelse for hele menigheten, men sier at det er for tidlig å si når han kan være tilbake. Ifølge Borgsø er Blom fortsatt sterkt preget etter ulykken.

– Nå kommuniserer han tydelig, selv om han snubler litt på noen ord og kan glemme enkelte navn, sier Borgså.

– Men han er veldig tilstede i de prosessene vi har i menigheten. Han ber mye og lengter tilbake til menigheten.

Les mer om mer disse temaene:

Ole Eide

Ole Kåre Eide

Ole Kåre Eide er vaktsjef i Vårt Land. Han har i en årrekke vært redaksjonell leder i Forsvarets Forum, der han har jobbet med undersøkende journalistikk og digital utvikling.

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter