Religion

Indremisjonsforbundet innkaller til ekstraordinær generalforsamling

ØKONOMISK URO: Indremisjonforbundets styre innkalt til ekstraordinær generalforsamling. Avgjørelsen begrunnes med den økonomiske situasjonen forbundet befinner seg i.

Tirsdag offentliggjorde Indremisjonsforbundets (IMF) internorgan, Sambåndet, at det kalles inn til ekstraordinær generalforsamling i organisasjonen. Dato for møtet er satt til lørdag 24. februar.

Sambåndet siterer fra e-posten leder Runar Landro sendte ut:

MIDLERTIDIG LEDELSE: Runar Landro og Anja Ulveseth Heggen skal lede ImF i en toårig periode fra 1. mars 2023.

«Som de fleste av dere kjenner til, har IMF en tid hatt økonomiske utfordringer, og styret ønsker å få på plass et bredt eierskap til nødvendige tiltak for å rette opp i den økonomiske situasjonen».

Det opplyses om at samlinga vil være fysisk og finne sted i Bergensregionen. Møtet ligger an til å vare omtrent én arbeidsdag.

«Vi som har vår daglige tjeneste i IMF sentralt, vil takke for omsorg og forbønn. Det har vært en stor glede å møte mange misjonsvenner i forbindelse med de jubileumsmøtene vi har fått anledning til å arrangere i samarbeid med kretser og forsamlinge», skriver Landro.

Styret har samtidig instruert styret om å fortsette arbeidet med å utrede salg av aktuelle eiendommer og eiendeler. Det opplyses om at den formelle innkallinga vil komme seinest lille julaften, slik at den vedtektsfestete fristen på åtte uker overholdes.

Les mer om mer disse temaene:

Jor Hjulstad Tvedt

Jor Hjulstad Tvedt

Jor Hjulstad Tvedt er journalist i religionsavdelingen i Vårt Land.

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Religion