Nyheter

Drapssak med to døde i Bergen

To personer er døde i forbindelse med en voldshendelse i Sandviken i Bergen. Politiet kaller det en drapssak, men omstendighetene er uklare så langt.

Like etter klokka 16 onsdag fikk politiets operasjonssentral melding om en alvorlig hendelse på en privat adresse på Lønborglien i Ytre Sandviken i Bergen.

– Det var meldt om funn av en blodig person på gaten utenfor et bolighus, opplyser politiet i Bergen i en pressemelding.

Politiet rykket ut med store ressurser, og det ble sendt flere ambulanser til stedet.

– Vi ankom stedet etter kort tid, det ble umiddelbart igangsatt livreddende førstehjelp og vedkommende ble sendt Haukeland sykehus. Personen ble etter en stund erklært død på sykehuset, heter det videre i pressemeldingen.

Ikke identifisert

Samtidig begynte politiet å lete etter årsaken til hendelsen, og da fant man en annen blodig person inne på en adresse i nærheten.

– Denne personen ble umiddelbart fraktet til sykehus og ble erklært død på sykehuset, opplyser politiet.

Per nå er de døde personene ikke identifisert, og derfor er heller ikke pårørende varslet. Politiet sier de jobber med store ressurser for å finne ut hvem de døde er, og hva som har skjedd på stedet.

– Det er ikke noe som tyder på at det er fare for andre personer i området, og det er ingen personer som er evakuert, presiserer politiet.

Uklart hva som har skjedd

Politiets innsatsleder Frank Listøl i politiet omtaler overfor Bergensavisen saken som en drapssak.

– Politiet har foreløpig ingen informasjon om at en tredje person har noe med dette å gjøre. Det kan vi ikke utelukke, men vi har ingen informasjon om det nå, sier han.

– Politiet har ikke det fulle bildet ennå. Vi er helt i starten av en drapsetterforskning, sier innsatsleder Frank Listøl til TV 2.

Han opplyser at helsevesenet først kom til stedet, og at det var en kvinne som ble funnet hardt skadd på utsiden av en leilighet.

Det var Bergensavisen som først meldte at politiet etterforsket en alvorlig voldshendelse i Ytre Sandviken. Politiet vil foreløpig ikke si hvilken type vold de mener har funnet sted.

Bilder fra stedet viser at politiet kontrollerer biler som kjører i området.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter