Nyheter

Festkveld for Jesuskvinner på Grand Prix-kvelden

JesusKvinner hadde fest mens andre så Grand Prix

Mens mesteparten av det norske folk konsentrerte seg om finalen i Eurovision Song Contest lørdag kveld, hadde 1200 kvinner samlet seg til avslutningsmøtet under årets konferanse i regi av JesusKvinner på Kjeller utenfor Oslo.

Den amerikanske evangelisten og hovedtaleren Lisa Bevere fokuserte innledningsvis på tilgivelse og helbredelse i sin tale på møtet lørdag kveld.

– Tror du Jesus tilgir alle deres synder? spurte hun – og fikk et rungende ”Ja” tilbake fra forsamlingen. – Jesus vasker vekk all skamfølelse i ditt liv, var et av Bevers budskap til kvinnene i salen.

Bevere. Den snart 50 år gamle evangelisten driver organisasjonen Messenger International som hun grunnla sammen med sin mann, John Bevere, i 1990 Organisasjonen har i dag hovedkontor i Colorado Springs i Colorado i USA, og har også avleggere i Storbritannia og Australia. I de senere år har de også engasjert seg i arbeidet for å hindre menneskehandel, og arbeider for å hjelpe dem som er blitt offer for slik virksomhet.

Happy birthday. Under kveldsmøtet lørdag ble det en liten forhåndsmarkering av Lisa Beveres 50-årsdag 6. juni. Bevere ble kalt opp på scenen der det også kom kake med 50 lys – som hun blåste ut. Og forsamlingen sang bursdagssang for henne.

Deltakerne satt tydelig pris på Beveres budskap. Hun ble avbrutt av applaus, og deltakere vi snakket med roste henne for aktuell og direkte forkynnelse, myntet på kvinner.

Norsk neste år. JesusKvinner har ofte hatt utenlandske forkynnere på sine årlige konferanser. Blant annet var datter til den kjente evangelisten Billy Graham, Anne Graham Lotz, hovedtaler i 2007. Neste år kommer man imidlertid til å satse på norske krefter, avslørte leder av JesusKvinner, Anne Christiansen, under avslutningsmøtet.

Konferansen, som startet fredag og ble avsluttet lørdag kveld, samlet kvinner fra mange kanter av landet, og med stor spredning i alder. Det var også deltakere fra utlandet, blant annet en gruppe kvinner fra Færøyene.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter