Nyheter

Trosset smerter – løp inn 30.000 kroner til misjonen

Med halsinfeksjon og ankelsmerter løp Per Audun Heskestad 209 kilometer på ett døgn.

Ultraløperen fra Frekhaug har omsider fått stemmen tilbake. Etter sist ukes VM i ultraløp var den borte i flere dager.

– Jeg pådro meg en halsinfeksjon et par dager før løpet og fikk dessuten betydelige smerter i ankelen etter bare to timers løping, sier Heskestad etter hjemkomsten fra VM i Frankrike.

Ikke pers. Målet var å slette den gamle, personlige rekorden, som var 222 kilometer på 24 timer.

Heskestad var forkjølet og gikk rolig ut. Etter et par timer fikk han i tillegg smerter i ankelen. Med 209 kilometer som sluttresultatet endte han på 66. plass av 151 startende. Det norske laget kom på 6. plass.

– Isolert sett er jeg misfornøyd med 209 kilometer. Men halsondet tatt i betraktning, gikk det rimelig greit. Jeg har vært mer sliten etter andre løp, sier Heskestad.

Til misjonen. VM-løpet var også innsamlingsaksjon for et døveprosjekt i regi av kameraten Tom Sverre Tomren i Kamerun, hvor Tomren er misjonær utsendt av Det Norske Misjonsselskap.

En rekke støttespillere hadde forpliktet seg til å bidra med 0,2 øre for hver meter Heskestad la bak seg i de franske ultraløypene.

– Fintellingen gjenstår, men et foreløpig anslag kan lyde på rundt 30.000 kroner. Etternølere må gjerne melde seg, smiler 54-åringen fra Nordhordland.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter