Nyheter

Takker Gud for konfirmantarbeid

Ingunn Nilsen fra Flekkerøy fikk årets dåpsopplæringspris. Hun mener bønn er nøkkelen til suksess i konfirmantarbeidet.

Vinneren av dåpsopplæringsprisen var ikke tvil om hvem hun skulle takke først for det suksessfulle konfirmantarbeidet på Flekkerøy.

Jeg må bare si tusen takk til Gud som har vært med oss i arbeidet. Vi har hatt mye bønn hver av de mange konfirmantgruppene har hatt to forbedere. Vi har merket sterkt at Gud har vært med oss, sa Nilsen med tårevåte øyne i sin takketale.

LES OGSÅ:

Narvestad stjal trosopplæringsshowet

Juryen med IKO-direktør Eigil Morvik i spissen hadde følgende begrunnelse for valget av vinner: «Vinneren er en person som har stilt seg til disposisjon til sin lokale menighet. Hun har som frivillig spurt: Hva kan jeg gjøre? Hun har revitalisert konfirmantarbeidet som frivillig, og rekruttert over 50 flere frivillige. Etter at hun startet opp arbeidet har hun lagt en plan for hvordan andre kan drive det, mens hun selv kan gå inn i andre deler av trosopplæringsarbeidet. Hun har vist hele menigheten hvor viktig konfirmantene er i arbeidet.»

Morvik tildelte 10.000 kroner samt et kunstverk av Helge Bøe til Flekkerøy-kvinnen. De andre nominerte til prisen var Anne Elisabeth Veggeland (styrer og pioner i Tripp Trapp åpen barnehage i Hana), Inger Wilhelmsen Berg (barne- og familiearbeider i Gulset menighet i Skien) og T-dags teamet fra Fjell menighet.

Dette var åttende gang Kirkelig pedagogisk senter (IKO) delte ut dåpsopplæringsprisen.

LES OGSÅ: Rekordstor troskonferanse

DEBATT: Forslag til gode trosopplæringsprosjekter?

Les mer om trosopplæringskonferansen i torsdagens papiravis.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter