Nyheter

Slutter å lete etter Madeleine

Portugals justisminister annonserte onsdag at han snart legger etterforskningen av Madeleine McCanns forsvinning død.

Portugals justisminister annonserte onsdag at han snart legger etterforskningen av Madeleine McCanns forsvinning død. Det melder britiske Telegraph.

Familien reagerer. Fire år gamle Madeleine forsvant fra familiens ferieleilighet på Algarve-kysten i Portugal tredje mai i fjor.

– Det eneste resultatet Kate og Gerry McCann kan være tilfredse med, er at etterforskningen avsluttes med et utfall som bringer Madeleine tilbake til familien. Jeg kommer til å reagere overfor det justisministeren sa til parlamentet i dag, sier Clarence Mitchell, McCann-familiens talsmann til Telegraph.

Fremdeles hovedmistenkte. Foreldrene Kate og Gerry McCann er fremdeles hovedmistenkte i etterforskningen av sin datters forsvinning.

Etterforskerne var for raskt ute med å mistenke paret, uttalte Alipio Rebeiro, sjef for Portugals Policia Judiciaria (PJ) forrige uke. Uttalelsen hans har ifølge Telegraph vakt frykt for at bevis kan ha gått til spille, dersom å mistenke foreldrene viser seg å ha vært en feiltakelse.

Portugisiske etterforskere jobber fremdeles etter teorien at Madeleine døde som følge av en ulykke, og at foreldrene siden gjemte liket.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter