Verdidebatt

Listhaug «kunst»-anarki

Jeg er ikke rolig og behersket lenger når en søster i Kristus blir hengt ut uke etter uke, måned etter måned, år etter år, for å tjene landets lover.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Bare for å slå det fast; en etterfølger av Jesus Kristus «bryr seg ikke det minste om», men selvfølgelig gjør det vondt, slik at han ser seg nødt til å måtte forsvare Jesus, når Jesus blir hengt ut, spottet og tråkket på med det groveste skyts. Så dette innlegget går ikke på at kristne vil ha seg frabedt at Jesus blir spottet, men selvfølgelig er dette blasfemi av kristendommen på det groveste.

Jesus Kristus ga seg selv til å bli naglet til et tre til spott og spe for vår skyld og all hans ekte etterfølgere har måtte tåle å bli brent på bålet, kokt levende, partert, spist av ville dyr, revet i stykker mellom hester og kanskje tusen andre bestialske torturmetoder for å tilbe Guds Sønn, Jesus Kristus. Vi ber for denne feige «kunstneren» som tror han har vært smart. Slik at han en dag kan finne omvendelse til den eneste Sanne Gud. Jesus Kristus gikk opp på korset for nettopp slike som han og meg.

Denne saken dreier seg ikke om at vi trenger å forsvare Jesus da han daglig opplever langt grovere spott en dette. Vi kan nevne at på toppen av å ha drept kanskje bortimot en halv milliard bibeltro kristen så prøver den Romersk Katolske Institusjon å dra Jesus ned fra Himmelen og gjøre Ham om til en kjeks ca. 200.000 ganger daglig på satans alter i deres messer.

Denne saken dreier seg om en, som vanlig, forvirret sjel, som «kunstnere» ofte er, som ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet ved et alias og dermed finne tilfredsstillelse i dette på de måtene han har behov for. Man er ikke annet en feig når man prøver å skule sin identitet på denne måten. Feig og kanskje litt gal som mange «kunstnere» før ham.

Drar du av ham hetta kan det hende han mangler et øre eller to. Dessuten er han ytterst feig når han angriper en mor som han vet ikke kan eller vil slå tilbake. Sylvi Listhaug vil heve seg over dette slik at han, om det var noe av hans syke formål, ikke vil få tilfredsstillelse i å se henne annet en rolig og behersket.

Jeg derimot er ikke rolig og ikke behersket fordi om ikke han som er utlending med familie, kanskje en svenske fra Jemtland, og dermed halvt Norsk, får svare for dette stuntet så vil det si at vi har fått anarki i Norge. Jeg er ikke rolig og behersket når en søster i Kristus blir hengt ut uke etter uke, måned etter måned, år etter år, for å tjene landets lover.

Bare så jeg ikke glemmer det; opposisjonen i misstillitsaken med Hareide i spissen må og skal ta noe av skylden for å legge opp til at slike «freak» som nettopp denne «kunstneren» har fått lov å utfolde sine perverse lyster. De ga ham nærmest ideen om at Listhaug er fritt vilt.

Når skal det bli nok for det norske folk når det gjelder hetsen mot Listhaug? Folk som intervjues på gata står og fryder seg over denne «kunsten». Er de blinde? Ser de ikke at kunstneren trekker inn Adolf Hitlers «Mein Kampf» og det på et nakent underliv. Det skal ikke mye fantasi til for å skjønne at dette går på prostitusjon og drap på 6 millioner jøder.

Hitler var for øvrig katolikk og ble tilskrevet som en helt av Roma og Paveveldet. Han ble aldri ekskommunisert fra «kirken». Hadde slike assosiasjoner blitt tilskrevet opposisjonen så hadde jo noen måtte gå i fengsel for rasistiske hat ytringer. Er det slik at hvis man kan kalle seg «kunstner» (vent til dere ser mitt kunstverk på Photoshop av Hareide) så kan man tillate seg hva som helst uten at det får konsekvenser? Og hva skal til for å kalle seg «kunstner». Hvor står det definert? Dessuten så er dette pornografi.

Ta en tur opp må Manglerud politistasjon og sjekk noen saker der og ta en titt på dommer som har falt om hva folk har blitt dømt for når det gjelder langt, langt mindre hat ytringer en dette. Hvor lenge skal vi nå vente Per Sandberg før du tupper politiet i Bergen bak og sjekker opp om han hadde innhentet tillatelse til å male på denne veggen? I skrivende stund sitter styret i borettslaget og diskuterer saken og det må vi jo ta som om det ikke finnes noen tillatelse.

Hva skal de diskutere uten å gå ned på politikammeret og anmelde saken og så få det vasket bort eller malt over? Er det ikke én bergenser med bein nok i nesa til å kaste et spann svart maling på dette makkverket av noen streker?

Dagen og da kanskje ved Selbekk har vært og besøkt denne pøbelen hjemme og skriver bak betalingsmur. Kanskje de kan komme med noe mer vettugt enn å bare stryke hunden med hårene? Finnes det ikke noen anstendighet igjen? Hvorfor fortjener denne vandalen et eneste pressebesøk? Han fortjener bare besøk av politiet.

La oss nå få vite hvor denne landstrykeren befinner seg så vi kan sende noen kaktuser med et par velmente ord om god oppførsel og skikk og bruk i dette landet. Jeg er dog redd for at det ikke vil bli satt pris på av hans kone og barn. Men det burde han kanskje ha tenk på før slik at han også kunne tenkt på Sylvis barn på skolen i dag.

Ja, jeg vil gjerne ha tak i denne slubberten slik at jeg kan forkynne ham evangeliet om Jesus Kristus slik at han kan finne rom for omvendelse, tilgivelse (ikke en tilgivelse slik Hareide forstår det) og et evig liv sammen med alle de som har tatt imot Jesus som sin frelser. Jeg ber for ham og familien om at dette skal skje slik at han ikke en dag må stå foran Jesus i Dommersete å forklare denne motbydelige handlingen og risikere en evighet i Helvete.

Har vi kommet dit i Norge at alt er fritt vilt så lenge det ikke blir utsted en fatwa på en? Er det slik at vanlige uskyldige mennesker skal kunne bli herset med, dratt ned i søla og ettertrykkelig «rundjult» uten at det får noen konsekvenser. Er en «kunstners» utfoldelse «hellig» selv om det går imot loven? Kan jeg regne med at jeg har noe som helst rettsvern hvis noen kommer og maler tilsvarende på min veg? Vel hvis denne saken ikke får ett etterspill og konsekvenser så må jeg regne med at jeg og min vegg også er fritt vilt. Men som sagt som en etterfølger av Jesus vil jeg finne meg i det å vende det andre kinnet til. Men når noen angriper min søster på denne måten så kan jeg rett og slett ikke holde kjeft. Nok må jo en gang bli nok!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt