Verdidebatt

2018 - kan blir en gru og et dommens år-

Tanker ved et årsskifte, et skifte som ikke nødvendigvis bringer lykke og fred i verden.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det er gått 18 år siden år 2000, året da datasystemene og internett skulle bryte sammen. Profetene sto kø, og profeterte dom og undergang ved århundreskiftet. Spesielt fra trospredikanter i USA hørte vi slike budskap. Det skjedde ikke, men det kan likevel skje, i 2018, etter min mening. Russiske ubåter ligger allerede utenfor norske-renna og kan kutte internett-kabler til USA, om de vil.

Mange ting kan skje i 2018, som vil være en indikasjon, på at en ny tidsalder er i emning.

Nord-Korea. USA kan angripe med presisjonsbombing, for å sjekke ut om våpnene Kim sier han innehar, holder mål. Har de stridshoder for atomvåpen, vil vel neppe USA kunne unngå full krig. Ikke kan de la Kim fortsette å produsere svineriet, og ikke kan de godsnakke med ham heller. Mellom barken og veden, vil krigen raskt kunne utvikle seg. Kina kan la være å blande seg inn, men utnytter situasjonen til å "sikre sine interesser" i Nepal og Taiwan. Kina kan jo også benytte seg av en slik situasjon til å forsterke båndene til Russland. Forøvrig kan Russland gjøre det samme som Kina, benytte en slik situasjon til å gjenreise "russiske interesser fra gamle tider" En krig for Russland vil kunne styrke den indre stabilitet, når man har en ytre fiende. Historien viser at slik er det. Alt tyder på at Russland og Kina vil inngå sterke allianser både militært og økonomisk.

Blir USA opptatt med krig i Nord-korea, vil ikke de samtidig ha så mye ressurser til å sikre pakten med Nato med, noe som vil bety en stor fare for evt truede Natoland som Norge. Har Norge i det hele tatt noen forsvarsevne, ved krig, om Natostyrker uteblir, og i verste fall vi får tildelt noen utslitte reservetropper med dårlig utstyr? Under 2. verdenskrig, skjedde jo akkurat det - engelske soldater, uten godt militærutstyr og med alkoholproblemer ble sendt til Norge.

Saudi-Arabia har foretatt store indre, og ytre gireringer siste året. Krigen i Jemen, nytt og sterkere forhold til USA, større hat til Iran, og sterkere hat til Israel. De nekter jødene å fly med deres flyselskap, og krenker Israelske idrettsutøvere når de nekter å spille nasjonalsangen og heise flagget for dem. Siste er at de nekter israelske sjakkspillere og være med i VM. Den indre maktkampen i Saudi-Arabia er spesiell. Den ene prinsen som har tatt autoritet, og arresterer andre prinser for korrupsjon, og krever selv beløp tilsvarende 50 milliarder kroner for å løslate dem fra arrest, sies det.

Hvor lenge vil Israels Gud bli krenket, og la Israel bli krenket, før han straffer, enda mer de nasjoner som krenker dem? Slik sett er vel FN også ille ute, i Herren, hærskarenes øyne. Ulike FN-land sitt foraktelige forhold til Israel, blir en lakmus-test, og en indikasjon for hvor landene står i forhold til Israel.

Tyrkia er et annet land som utfordrer Israel, forakter og krenker deres eksistens. Tyrkia truer også med å slippe flykningsstrømmen løs igjen, over den korte veien til Hellas. Merkel og Europa er livredd for denne trusselen, og derfor lar de Tyrkia ustraffet håne Israel, - som en diger Goliat. Vi vet hva bibelen lærer om Goliat i forskjellige former. Israel er det lille landet som symboliserer den lille David, småfe-gjeteren. Tyrkerne får også lov av EU, til ikke å løse kurdernes sak.

Verdens herskere er som små marionetter i Herrens den allmektiges hånd. Han gjør med dem slik han ønsker, på godt og vondt. Alt med en hensikt - utøve sin vilje med sitt folk og sitt land.

Ingen land krenker mer Israel enn EU-landene, spesielt Sverige og Frankrike. De har allerede alvorlige problem. New- Zealand og mange andre land nekter sine artister å spille og opptre i Israel. Det vil ikke gå u-påaktet hen i Guds øyne.

EU vil helt sikkert bli gjenstand for økonomisk krise, rentestigning, boligmangel, økende fattige grupper og etniske motsetninger. BMW, Bosch og Audi klarer ikke å finansiere den ukontrollerte imigrasjonen og kostnadene med den, uansett hva Merkel sier. Det vil bli langt flere moskeer og færre kirker i alle europeiske land i 2018. "Etniske" europeere vil få færre og færre barn pga fremtidsfrykt og økonomisk depresjon. Italia, Hellas, Tysland og Frankrike vil utmerke seg spesielt her.

Farao, Kyros, Nebukaneser, Aleksander den store, Romas keisere, Herodes - alle ble de ydmyket og opphøyet av Israel Gud, og brukt for å fullføre hans vilje.

Denne tidsalder går mot slutten: -Få mennesker blir kristne og frelst med en ekte omvendelse, synden øker, porno og vold spres på internett daglig, inn til småbarn i norske skoler. Ting vil skje veldig fort framover. Utviklingen går feil vei. Løgnen øker i intensitet i Norge og i denne verden. Alt tyder på dom og en ny tidsalder, det kan skje i 2018.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt