Verdidebatt

Aftenposten i Tyskland

Vender Aftenposten tilbake til 1930-årene?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Den store skandalen i norsk pressehistorie er jo Aftenpostens forsvar av Nazityskland fra 1933 av og som talerør for okkupasjonsmyndigheten 1940-45. Mange ledere innen motstandsbevegelsen kunne ikke begripe hvorfor Aftenposten ikke ble domfelt og nedlagt.

Som jeg har forsøkt å påpeke gjennom flere år: nå leverer avisa så mye desinformasjon og regelrett tullball og ønsketenkning på vegne av de globalistiske miljøene,at det for meg gir assosiasjoner til den svarte perioden i avisas historie.

Idag er det da Bomb Syria-Haugen som skriver om Tyskland så enfoldig at jeg begynner å spekulere på om han bedriver bevisst desinformasjon eller er direkte tjukk i hue? "Angsten har grepet tyskerne" av Per Kristian Haugen 26 sept 2016.

Haugens tese og tenkning sikter seg inn på at kanskje SPD kan klare å ta noen politiske grep som "kan være en vinneroppskrift foran valget i Tyskland om et års tid". All Haugens tenkning dreier seg om livet i det parlamentariske Tyskland og ikke en linje om hva talsmenn for Bundeskriminalamt,Polizei eller Finanz sier - ikke en! Det hjelper ikke at de er i de tyske avisene og på tv hver dag, det når ikke fram til Aftenposten.

Hovedprolemet:

Tyskland hadde den ideen (ikke ulikt Norge kanskje?) at de skulle bruke de 1 million flyktningene til å rehabilitere utkantsTyskland ved å utplassere dem dit. Det viste seg å være topp ønsketenkning. Ikke før hadde flyktningene satt fra seg baggen på mottakene fint gjort istand,så forsvant de til slektinger i Ruhrgebiet,Duisburg,Hamburg,Berlin etc

Situasjonen er da den i Tyskland at - keep fasten seat belts - at 550 000 flyktninger er ikke registrert! Politiet vet ikke hva de heter,hvor de bor,hva de bedriver.

Det man imidlertid kan registrere er at politiet i stort har mer enn nok med å bekjempe volden på de fungerende flyktningemottak og de opererer ikke effektivt innen normal kriminalitetsbekjempelse. Hvis en kioskeier er ranet eller en dame voldtatt og ringer politiet,så kommer det ingen. Politiet passer på at ikke nok et flyktningemottak blir brent ned eller at knivdrap blir avvverget.

Når da de 550 000 flyktningene som ikke er registrerte skal livnære seg er det da i beste fall med svart arbeid,men oftest med kriminalitet. Av den grunn drukner en by som Hamburg i kriminalitet.St.Georg,St.Pauli,Schanzenviertel.  Også hovedstaden Berlin som man hadde grandiose kulturplaner med.

I Hamburg skjedde forleden dag det at en politisjef i byen fikk to privateide biler oppbrent av "linksextreme Chaoten" - et annet ord for det voldelige AntiFa. Dette Antifa bedriver gatevold mot Alternative für Deutschland og Pegida daglig med rette blir karakterisert som Merkel-regjeringens terroristiske arm. Politiets inngrep mot dem er mere av symbolsk art.

Tankene går til den avhoppede kommunist,Ignazio Silone, som spådde at den nye fascismen vil komme under paroler av anti-fascisme. I praksis oppfører Antifa seg som kopier av Nazipartiets SA- Sturmabteilungen.

Det er derfor helt naturlig at det da kommer til gateslag jevnlig,nå sist i Bautzen hvor videor viser en flyktning i kamp med et AK-47 maskingevær. Alle kategorier i Tyskland forbereder seg til vold på gatene.

Tyrker-milits,kurdermilits,Bürgerwehrbevegelsen av tyskere, Antifa-Chaoten i allianse med innvandrermilitser og oppå det hele: den tyske hæren skal øve sammen med politiet med tanke på at Tyskland kommer ute av kontroll.Da de sist øvde seg på nedslåing av folkelige oppstander trakk de inn paramilitære styrker fra Tunis og Kenya!!!

Til de som abonnerer på Aftenposten:

Klipp ut Haugens artikkel og gjem den til 2017 valget i Tyskland hvor han håper så stort på SPDs "vinneroppskrift".

Når du leser det da vil du forstå at Aftenpostens viktigste oppgave nå er å føre leserne helt på jordet med ønsketenkning og desinformasjon.

Globalistene har selv kjørt seg oppi et hjørne med sin fiktive virkelighetslansering. Det går bare ikke i lengden.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt