Verdidebatt

"Rör inte Härrens smorde"?

Notabene/etterlysning.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Sist fredag skrev jeg et innlegg her på Verdidebatt. Dette kalte jeg Jan Kaares makt- og medieanalyse. Jeg siterte Jan Kaare Hanvolds Facebook-innlegg fra samme dag og stilte noen spørsmål.

Jeg ytret for eksempel dette: Det ville være bra om Visjon Norge gjorde grundig greie for betydninga av uttrykk som sekulær-fundamentalistene. Jeg tenkte at det kunne være fornuftig å forklare hva TV-sjefen mente med at noen "vil ham til livs" og "driver en intens forfølgelse mot de frie kristne".

Som det går fram av mine to enkle bilder her, har Hanvold og medarbeider Apold fått med seg innlegget mitt. I meldinga mi til Hanvold ba jeg ham om vennligst å redegjøre.

Men: Ingen respons.

Dette er jo ikke noe nytt for meg. Jeg er vant til å bli ignorert på den måten fra den kanten. Personlig tar jeg det ikke særlig tungt. Like fullt vil jeg fortelle andre om denne "responskulturen", eller mangelen på sådan. Grunnen er blant annet:

Dette er cirka samme håndteringsmåte andre fra trosbevegelsen har demonstrert - i dette "oppgjørets år".

Hvis disse herlighetsteologene fortsatt tviholder på sin "rør ikke Herrens salvede"-kultur, er det ikke annet å forvente.

BILDE NR. 2

Jeg kunne ha kommet inn på mye her - erfaringer jeg sikkert deler med flere. Men jeg lar det bli med dette. La bildene tale for seg:

De vet at jeg spør - de har mulighet til å gå i offentlig dialog om disse offentlig framsatte påstandene - men de gir en lang marsj i å bruke muligheten.

Eller?

De - Jan Hanvold, Geir Apold, Leif Inge Sandnes eller andre i Visjon Norges ledelse - må gjerne overraske meg positivt:

Svar meg om dere klarer, gidder og ønsker! Om så bare for deres egen del eller av PR-hensyn. Men mange vil kunne sette pris på det.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt