Verdidebatt

Velkommen etter.

Sjokkmelding fra Frankrike.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Den mest berømte Islam-ekspert i Frankrike heter Gilles Kepel,forfatter av en rekke bøker om islam.

Åpenbart har Kepel i ung alder latt seg fasinere ved enkelte trekk av islam og lenge opptrådt som en slags moderat apologet for Islam, av den typen Norge er overbefolket av,særlig i Al-Klassekampens kronikksider.

Fransk tv har derfor i en årrekke brukt Kepel som en slags balansert beroliger, en som trodde at ting ville gå seg til mot samforstand.

I motsetning til de norske apologetene fra Blindern og andre universitet,er da Kepel så modig at han nå snur og sier at han har tatt feil. Den tredje generasjon franske muslimer,ungdommen, moderniseres ikke i retning europeiske verdier, men utvikler seg mot salafist-Islam.

Han ser nå for seg en europeisk borgerkrig og når den har omdannet Europa til en ruinhaug,tror ungjihadene at de skal bygge det islamske Kalifatet  basert på Sharia. Om dette er han intervjuet i tyske  welt.de  idag.

Faktisk er det slik at minst et titall franske skribenter har hevdet dette over lang tid og har havnet i rettssaker for rasisme og tankekriminalitet,en lang linje fra Jean Raspail,Renaud Camus til Eric Zemmour. Det er nesten ikke til å fatte hvordan dette "frihetstårnet" Frankrike har behandlet sine fritenkere. En historiker som skrev om stor jødisk rolle i slavehandel mistet også jobben.

Salafist Choudry i England var organisator for rekruttering av ungmuslimer til Islamsk Stat. Han har nå fått fire års fengsel.

Sven Lau har vært berømt tysk konvertitt til wahhabisme og lik Choudry organisert rekrutteringen av tyske muslimer til Islamsk Stat. Dessuten har han vært drivkraften bak Shariapolizei i Wuppertal og  andre tyske storbyer.

Han står nå for retten i Düsseldorf,saken begynte tirsdag 6 sept,men rettsvesenet jamrer seg: her blir det Jihad-rettssaker på løpende bånd,hundrevis av dem.

Så er det da valg i Berlin ganske snart og etablissementet kappror nå for å stjele AFDs paroler. Her sies det nå at Friedrichschain-Kreuzberg er det villeste og mest kriminelle området i Berlin,også med linke strassenterroristen og salafister. Korrekte sosiologer fra Universitetene slår  alarm: hvis utviklingen fortsetter i det sporet den nå har vil hele Berlin i løpet av nær framtid være Kreuzberg. I noen bydeler av Berlin bor det nå 98,9% innvandrere.

Og den langsiktige gamle tanken for tyske kulturpolitikere var å utvikle Berlin til Europas KULTURHOVEDSTAD,utkonkurere byer som Roma og Paris i så henseende. Alt dette kan de glemme da byen drukner i kriminalitet av alle slag.

Europa er nå iferd med å bli delt i to blokker. Visegrad-statene i ØstEuropa,anført av Viktor Orban i Ungarn,nekter å ta imot noe annet enn forfulgte kristne fra krigssonene til Nato. Allerede nå kan vi slå fast at dette er et helt annet Europa enn nabostatene og tyskere kjøper eiendom i Ungarn - massivt. Kanskje med tanke på flukt fra Berlin?

Tyskland og Frankrike er allerede beriket ihjel med utopiske regnbuer av alle slag.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt