Verdidebatt

Hva med islam?

Den norske "integreringen."

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Utfra Aftenposten leser jeg at regjeringen har mange kloke ideer om hvordan "integreringen" skal foregå i Norge. Noen av ideene er hentet fra det kokende Tyskland og andre er hjemmelagete.

En ide går ut på at Imamer skal snakke norsk i moskeene. Om nå Imamen snakker over Sure 5.82 som sier at "de mest fiendtlige til de troende er jødene" endres dette antisemmittiske innholdet seg om det framføres på nynorsk,riksmål,engelsk eller tysk?

Naturligvis ikke. Islams historie er konsekvent hatefull mot jøder og jøder ble massakret av Muhammed og i Arabia lenge før det kom noe Israel. Hebron-massakren av 1929 som eksempel. Sosialister tror at bare såfremt undertrykkelse av palestinere ble opphevet,så ville jøder og palestinere leve fredelig ved siden av hverandre. En velger her som ellers å bortse hva som er bærebjelkene i den islamske verdensanskuelsen.

All elite og korrekte i Norge bruker bare ett ord: Integrering.

Neste spørsmål: integrering på vilken plattform,vilket livvsyn da?

Ingen svarer på dette spørsmålet sannsynligvis også fordi vår lederskribenter og politikere er ekstremt dårlig skolert i islam og defintivt i radikalt islam som nå er en verdensmakt.

Siden uvitenheten er så ekstrem,noen helt elementære påminninger:

I Islam er det en avgrunnsdyp kløft mellom Allahs sanne troende og de vantro,kafirene.

Ibn Khaldun (1332-1406) er en av de gigantiske skikkelsene innen  islamsk filosofi og historie og har mange universitet oppkalt etter seg. Han skriver:

"Jihad er en religiøs plikt på grunn av universalismen i det muslimske prosjektet og plikten til å omvende alle til Islam enten ved overtalelse eller ved makt."

Verden er todelt: dar al-Islam (islams hus) står mot dar al-Harb (krigens hus). Først når dar al-Islam har nedkjempet dar al-harb oppstår den harmoniske,fredelige verden,Pax Islamaica. Permanent kamp mot dette målet.

I denne nye verden av dar al-Islam har kristne og jøder kun to valg: de kan enten konvertere til Islam eller de kan - mot å betale skatt til den islamske staten - få status av dhimmier,dvs ikke-muslimer som lever under beskyttelse av den islamske staten.

Islamsk Stat har allerede innført JIZIYA-SKatten i sine terrorier i Syria-Irak.

En annen viktig sak er at muslimer som bryter med Islam (apostater) etter radikalt islams syn kan bli drept.

Nå har da regjeringen på gang prosjekter om å undervise muslimer i norsk kultur,men norsk kultur er preget av kristendom fra topp til tå. Selv folk som kaller seg ateister ter seg vanligvis som main stream kristne og all vår litteratur virker innen kristne problemstillinger. Alt dette fungerer sett fra Islam innen de vantro, kafirenes dar al-Harb.

Wieneravisa Der Kurir redegjorde forleden for at i Østerrike var det 150 islamske barnehager som huset rundt 10 000 barn. Og personellet som ivaretok disse var sympere eller medlemmer av Muslim brotherhood. Jihad-islam altså.

Jesuittene sa at såfremt vi har kontrollen på et barn til det er 7-8 år så er dette barnet vårt så lenge det lever.

Såfremt regjeringen skal "integrere" muslimer på en plattform av kristen-sekulær norsk kultur,så må de først og fremst skaffe seg kontroll over barnas utvikling og ikke slippe dem løs i muslimske barnehager og denslags i den politiske korrekthetens navn.

Når jeg nå skriver disse banale og elementære setningene blir jeg fyllt av lede for dette ligner saker jeg skrev for rundt 10-15 år siden. Den gang var jeg så naiv at jeg trodde eliten-makten i Norge ville skaffe seg elementære kunnskaper om Islam så de forsto noe av det de drev med, men sånn er det da ikke. Uvitenheten blant de offisielle er like statisk som den var for 10 år siden.

Ha en god helg.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt