Verdidebatt

Sharia-Fascist stat Tyrkia.

Fragmenter av utviklingen.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Idag er det da et intervju med Dagbladets redaktør Markussen som sier at avisa går så dårlig at den snart kan bli en ukeavis. Her snakkes det om alle mulige grunner, men ikke ett ord om at avisas verdensanskuelse redaksjonelt kan være hovedårsaken.

De tre damene som har stått for denne,Aurdal,Michelet,Simonsen, minner meg om de tre heksene i Shakespeares Machbeth som freser og forbanner etthvert menneske og etthvert miljø som våger å si noe politisk ukorrekt om noe som helst problem.

Hva slags mennesker orker å lese noe sånt? Om Dagbladet nedlegges som dagsavis så har de bare sitt eget styre å takke for det som har latt Shakespeare-heksene holde på slik i mange år. Jeg som til tider har hatt gode relasjoner med Dagbladet har ikke kjøpt avisa det siste ti,femtene årene. Jeg føler ubehag bare ved tanken.

Men det var ikke det jeg egentlig hadde på hjertet idag. Jeg skulle skrive om at en militær supermakt Nato-Tyrkia vokser fram som verdens ledende fascistiske Sharia-stat hvis opptreden en ikke skulle tro var mulig i moderne tid.

Hvorfor jeg kobler opp til Dagbladet er at Aftenpostens Per Anders Madsen skriver om Tyrkia og EU idag (9 mars 2016) og det er en slags politisk korrekt pseudovirkelighet - som nå er main-stream i Norge - som gjør at jeg får den tanken at også Aftenposten kan komme til å gå Dagbladets vei.

Her gjelder det å beskytte Islam og derfor går det ikke an å si at herr Erdogan nå er den globale sjefen for islamsk terrorisme og motor for Muslim Brotherhood,Hamas,Islamsk Stat og Nusra/Qaida.

For å forstå Erdogans sharia-fascisme må man rygge i historien til året 1683 da det islamske OTTOMAN-IMPERIET forsøkte å erobre Europa og sendte datidens største hær til å erobre Wien. Der tapte de for det kristne Europa, men på Balkan styrte de helt fram til første verdenskrig.

Tankegangen for islamister av typen Erdogan er at der hvor Islam har regjert en tid under parolen Allah Akhbar, er gudegitt Waqf,altså territorier som MIDLERTIDIG er erobret av den kristne fienden, men som det er et hellig påbud om via Jihad å tilbakeerobre.

For alle islamister rangerer slaget ved Wien på linje med utdrivelsen fra Andalucia som en historisk krenkelse som må hevnes og gjenopprette islamsk herredømme.

Nå har allerede Tyrkia med partnere som SaudiArabia/Qatar lykkes å gjøre Bosnia-Albania-Kosovo til et militært oppmarsjområde for erobring av Europa. Det er antatt at rundt 50 000 godt utdannete Jihadister finnes der på baser organisert av nevnte stater. Og anseelige mengder av disse har funnet veien til Wien og satt seg på flyet til Ankara for å delta i SyriaJihad. Innen islamistisk logistikk er Wien knutepunktet mellom Balkan og Midtøsten.

Det er ikke så lenge siden islamistene tok grep om bydelen Brigittenau i Wien med et ShariaPolizei og dette er naturligvis første skritt i byggingen av den Trojanske Hesten som skal hevne 1683. Gå inn på Wiener-aviser og du vil se at det er ikke mange dagene mellom voldelige episoder mellom ShariaPolizei og etniske østerrikere.

Den norske aftenpostenske oppfatningen av flyktningekatastrofen er at den har kommet ramlende ned fra himmelen uberørt av skitne politikerhender. Alt dette er naturligvis det absolutte dill.

Først ledet USA sine vasallstater til en serie kriger som ødela en rekke stater i Midtøsten og Tyrkia og allierte skjønte at flyktninger kunne utvikles til et politisk våpen. Østerriksk etterretning var de første som våget seg frampå med å si at NOEN må betale lutfattige flyktninger tusenvis av dollar for å bli smuglet inn i Europa. Det er en milliardindustri. Det har blitt pekt på George Soros NGOs nettverk som finansiør men disse er jo nært knyttet opp til CIA og Erdogan har vært Obamas foretrukne samtalepartner i årevis. Landene i ØstEuropa har som de eneste i Europa levert realistiske analyser av hendelsesforløpet.Fullstendig boikottet i norsk media selvfølgelig.

Greske politikere sa fra første øyeblikk at flyktningestrømmen er et politisk våpen for Erdogans Ottomandrømmer om å bli en internasjonal stormakt. Her leser vi Aftenposten idag: "Smuglerne skal knuses". Det er ufattelig barnslig.

Tyrkia er en ekstrem overvåknings og politistat. Kriminalitet forbundet med narkotika,våpensmugling,jihadterrorisme er i Tyrkia styrt i samarbeid med etterretningstjenesten MIT og politiskkriminelle GRÅ ULVER som nå i Tyskland opptrer under navnet OSMANEN-GERMANEN. Det er sultan Erdogan som bestemmer hvor stor eller liten smuglertrafikken til Europa skal være. Verden har ikke vært vitne til en slik internasjonal utpressing (Blackmail) i verdenspolitikk siden Hitlers tid: Rhinland,Sudetenland,Østerrike.

Og det går! Nå skal da Erdogan få 6 milliarder Euros, han skal kunne sende tyrkiske agenter og 75 millioner borgere på fri Visa inn i EU og han skal få lov å bli medlem av EU så fort som mulig. Alt dette er selvfølgelig underlagt Erdogans personlige ambisjon om å gå inn i historien som  mannen som gjenopprettet det Ottomanske Imperiet og det gjør han på utallige måter. Bruker enorme summer på å bygge tyrkiske moskeer og kultursentra i Tyskland og overalt hvor det finnes diaspora-tyrkere - for Erdogan-islamisme.

På ett punkt har Aftenposten rett: "Avtalen viser det Tyrkias president,Recep Erdogan.lenge har sagt: EU trenger Tyrkia mer enn Tyrkia trenger EU."

Dette er  som snytt ut av Bat Yeors samlede verker. Hennes poeng gjennom tyve år er at med den kursen som EU-politikerne har lagt opp til med konsesjoner og samarbeid med stormakter innen Islam,vil Europa i nær framtid bli et Islamsk Kalifat og borgerne der blir DHIMMIER. Det vil si annen rangs borgere som betalet beskyttelsesskatt, yizia, til de nye islamske herskerne.

Det er jo dette som nå skjer i Europa. I Norge kan du ikke se eneste nyhetssending uten at en muslim eller apologeter for Islam,redegjør for hvordan norskingene må legge om vaner,tenkemåter,etc for å integrere seg under Islam. Dhimmiseringsprosessen pågår med uforminsket styrke.

Derfor kan også det islamofile Aftenposten med sine donaldanalyser komme til å gå samme vei som Dagbladet: en ukeavis for politisk korrekte. Det eneste som det er et stort marked for er ukorrekte sannheter. Det skjønner man ikke verken i Aftenpostens eller i Dagbladets styre.

Se webben: ZAMAN.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt