Verdidebatt

Pentagons talspersoner

Livet i delstaten.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Som jeg har skrevet før: en skal virkelig ha stålnerver for å drive med selvstendig tenkning i Norge. Jeg tror ikke det er mer enn 1000 personer i dette landet som våger å gjøre noe sånt offentlig under den politiske korrekthetens diktatur.

Her skriver da akademisk insider,Nina Witoszek, i en hyllest til Bernt Hagtvet i Klassekampen 5 mars 2016:

"For en kontrast til dagens akademikere,som er en tredjedel korrekt om alt,en tredjedel kjedelig som fiskeboller og en tredjedel uforståelig,tenkte jeg." Dette overenstemmer med alt jeg har skrevet om norske akademikere gjennom tyve år.

Men la oss ta det kronologisk og etter rang. USAs mektige neo-con hisser til krig mot Russland gjennom mange år nå,anført av ekteparet Victoria Nuland og Robert Kagan - den siste er rådgiver for Hillary Clinton.

Donald Trump sier at han har respekt for Putin og vil gjøre "deals" med Russland.

De zionistiske neocons raser og har skrevet opprop mot Trump og selv de som er medlemmer av republikanerne truer nå med å stemme på Demokratenes Clinton.

Bortsett fra dette pågår de USA-ledete krigsforberedelsene på bakken med uforminsket styrke langs en linje som strekker seg fra Svartehavet til Finnmark. Selv den gjennomnazistiske staten Nato-Tyrkia rustes opp med eksklusive kvalitetsvåpen fra USA for de skal være på parti med Nato i krigen mot Russland.

La oss si at Tyrkia ikke hadde vært med i Nato,men tilhørt aksen Russland-Iran,da hadde akademikere av Bernt Hagtvets type skreket opp i Hanna Arendt-språk om det totalitære,men det gjør de altså ikke.

Den ene kjempe-militærmanøvre etter den andre finner sted i Norge,i øyeblikket Cold Respons. Og Erna var på befaring med Søreide og ble spurt av NRK: Tror du ikke at Russland bekymrer seg for den militære opptrappingen? Ånei, det tror jeg overhodet ikke,for vi har invitert russere som observatører etc,etc Dessuten var det spent under den kalde krigen også,etc

Hva skal en si? Norge er vel det land i verden som mest servilt understøtter USAs krigsprosjekt politisk og med ufattelige økonomiske bidrag. Norske elitestyrker befinner seg konsekvent utenfor landets grenser i oppdrag for Pentagon. Sånn har det vært helt siden Telemarkbataljonen ble satt inn i krigen mot Jugoslavia.

Les boka til Bård Wormdal: Spionbasen. Den ukjente historien om CIA og NSA i Norge.

Når den amerikansk-russiske storkrigen bryter løs i 2017-18,vil NordNorge bli en sentral kampsone.

Bernt Hagtvet fyller da 70 år og skal vi tro Witoszek har han tilbrakt livet med å studere "totalitarismen".  Men hun skriver også at "han bare kaster alt han har i hendene og flyr avgårde til Parnasset Oxford eller Yale."

Hvorfor ikke til Tokio eller Dehli,eller Buenos Aires eller Beijing,eller Moskva og Teheran?

Ideologisk og politisk sett er Oxford-Yale de historiske tankesmiene for globalismen,helt fra John Ruskin og Cecil Rhodes epoke på seint 1800-tall. Det er jo her strategiene for anglo-amerikansk imperialisme og krigsplanlegging utformes. Sentra for den politiske eliten i det EuroAmerikanske Imperiebygget. Her trives Hagtvet,skal vi tro Witoszek.

Jeg har ikke studert Hagtvets tenkning siden Jugoslaviakrigen hvor han skrev utallige kronikker om at Serberne var nazister. Han var altså ideolog for å bombe dem til grus.Så hadde vi Rwandakrigen hvor USA-Frankrike-Belgia sendte ulike stammer i strupen på hverandre. Dette medførte at Hagtvet ga sin oppslutning til "Responsibility to Protect" R2P vedtatt i april 1999 i Chicago hvor den anglo-amerikanske Imperialismen hevdet at de kunne vrake Westfalenprinsippene om nasjonalstatenes suverenitet med sine "humanitære intervensjoner." Vi har sett resultatene av dette; den ene staten etter den andre totalødelagt.Flyktningekatastrofen.

Her befinner Hagtvets politiske posisjoner seg. Hans store ideal,Hannah Arendt,endte også opp som en CIA-agent.

Så har vi da søndagens Aftenposten 6 mars hvor en Helene Skjeggestad redegjør for hvordan "verdens ledere" skal nyordne Syria. Ikke et ord om at Syria er en nasjonalstat med sete i FN som har rett til å bestemme selv.

Aftenposten framlegger kart for hvordan det nye Syria skal bli oppdelt i tre,fire etniske biter som er blåkopier av de kartene som Pentagon lot tegne for 15 -20 år siden for amerikansk new world order i Midtøsten. Ikke bare det: dette er også som snytt ut av den teorien som Israels Oded Yinon framla i februar 1982 om hvordan alle utfordrere til Israels hegemoni i Midtøsten, skulle hakkes opp i balkaniserte småstater.

Absolutt alt som sies og skrives i det offentlige Norge er ideologier for Pentagon. En må lete med lys og lykte for å finne et skriftstykke som ikke er det.

Naturligvis vil det ende i en katastrofe.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt