Verdidebatt

Et varsel i Hannover.

Når noen blir drept.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg har for lenge siden skrevet at terror som vi vanligvis forbinder med den palestinsk-israelske konflikten snart vil komme til Europa. Det gjelder alt fra bil-terror, knivstikking(stabbing) og skarpe skudd.

Idag 3 mars 2016 får vi et varsel fra Jernbanen i Hannover hvor en ung jente på 15 år og av marokkansk opphav og tysk pass, kjører en kjøkkenkniv i halsen på en politimann som blir alvorlig skadet.

Situasjonen er slik at såfremt noen nå blir drept i den begynnende lavblussborgerkrigen, så vil den eksplodere og ikke bare i Tyskland, men over det sentrale Europa.

På tv får vi meldinger om dramatikken ved Hellas/Makedonia grensa og hva politikerne sier.

Men mindre småting kan gi oss et langt bedre bilde av hva som venter oss. For noen år siden begynte narkoJihadistene i Marseilles å skyte på hverandre med det tunge maskingeværet Kalasnikov. Det var et sjokk. Litt senere brukte man Kalasnikovs i Belgia og disse våpnene - samt de fra Bataclan - var smuglet inn fra Jihadsentrene Bosnia-Kosovo.

Hun som stilte til valg for borgermesterembede i Marseilles for noen år siden hadde bare en sak hun lanserte i "programmet". Hæren måtte overta sikkerheten i Marseilles. Nå definitvt en muslimsk fransk by hvor jødene er meget ille ute.

Det siste fra Paris er at deler av Parispolitiet bytter ut maskinpistoler med angreps-rifler av den typen som brukes i krig - assualt rifles. I den anledning dukket innenminister Cazeneuve opp og holdt en liten tale til politikorpset:

"En del av de kriminelle dere nå står ovenfor nøler ikke lenger med å bruke tunge våpen og dere må derfor være utstyrt med redskaper for å kunne slå tilbake og forsvare dere."

Islamister fra Tsjetsjenia har overtatt ShariaPoliti-funksjon i bydelen Brigittenau i Wien og avisa krone. at , redegjør jevnlig for spente situasjoner. Det ser ikke ut som om elitene i EU gjør noe som helst med det økende Shariapoliti, men er kun opptatt av å bekjempe/demonisere Bürgerwehr- Medborgargardet- Odins soldater og hva det nå heter i ulike land.

Stefan Schubert heter en ung tysk forfatter som er spesialist på hva som skjer i tyske Red Light District hvor nattklubbene,langere og prostituerte lever. Dette har han skrevet en bok om som heter: "Gangland Deutschland."

Det han nå forutser er at de tungt bevæpnete kriminelle gruppene som kontrollerer alle tyske nattelivsmiljøer, går i strupen på hverandre da religiøse/etniske motsetninger drar seg til. Her har vi kurderkriminelle i Red Legion som sogner til PKK politisk, vi har Shia-bander som sogner til Hizballah, og ikke minst "Osmanen Germania" som kaller seg en bokseklubb, men som sier de skal overta Tyskland med 3 millioner tyrkrelaterte i ryggen:

"Wir kommen und übernehmen das ganze land" sier de på sine videoer. Nå hevdes det at "Osmanen Germania" også har satt opp butikk i Sverige. Ikke mye å forundres over for de ulike bander har kjempet om hegemoniet i Gøteborg,Malmø og Stockholm i årevis. Det nye nå er at også gangstere blir politisert ig islamisert.

En annen tysk forsker,Jens Schneider, er på banen idag og skriver at om kort tid vil etniske tyskere være en minoritet i de tyske grosstädten. Verdenspolitikken vil også komme til the ganglands. Overalt. Det er ikke lenger noen steder å gjemme seg vekk for globalismens tsunami.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt