Verdidebatt

Weimar da og nå.

Hvordan unngå å forstå samtiden.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Den globalistiske eliten i Norge tror det at såfremt pressen/tv kan holde kjeft om det som skjer rundt Norge, så skal det lykkes dem å bygge illusjoner i norskingene om at det multikulturelle-islamske samfunnet i landet blir et nytt folkefellesskap.

Derfor er åpenbart parolen den: vi må ikke fortelle om hendelser og erfaringer fra Sverige og Tyskland for da blir folk urolige. Og vi må slippe løs en hærskare med pseudo-intellektuelle propagandister som kriger mot Hege Storhaug og desslike.

La oss som et tankeeksperiment anta at globalistene i Oslo var meget intelligente - et tankeeksperiment dette - så ville de naturligvis ivret for at de svenske og tyske erfaringer kom opp til debatt slik at nasjonen som sådan kunne lære av det for forebyggende arbeid. No,no.Hold disse hendelsene utenfor den norske debatten. Vi gjør det på Vangsgutemåten.

Derfor får også CIVITA-historiker Bård Larsen slippe til i VG 23 feb 2016 med en kronikk om situasjonen hvor han bygger på hva som skjedde under Weimar-republikken 1920-33. For som han helt riktig avslutter med: vi kan godt komme til å sitte igjen med et "Weimar i miniatyr."

Dette har jeg snart et helt år redegjort for i mange artikler, men Larsen bruker historien om Weimar til å føre den aktuelle debatten om Borgervern fullstendig uti den åkeren som globalistene pløyer hver dag. Han skriver:

"det (tyske) politiske etablissementet opptrådte naivt overfor den politiske ekstremismen som herjet tidsånden. Selv Frikorpsene og etterhvert Ernst Röhms Sturmabteilung(SA) ble i en kortere periode sett på som en komplimenterende ordensmakt. Til slutt tapte myndighetene kampen om gatene."

Hvordan kan et menneske få skaffet seg en eksamen i historie med et sånt eventyrlig sprøyt?

Det politiske etablissementet i Tyskland var vettskremte for en kommunistisk maktovertagelse. Det Larsen kaller "myndighetene" dvs Reichswehr,Polizei,elitene,begynte å bygge opp nazibevegelsen som en motkraft mot kommunistene. Uten noen som helst form for naivisme. Nazibevegelsen var ikke noe som kom utenfra det borgerlige tyske samfunnet,men vokste fram med dets støtte og hjelp.

Leo Trotski maste om at sosialdemokratene skulle slå seg sammen med kommunistene uten å fatte at den sosialdemokratiske ledelsen foretrakk nazister framfor kommunister.

Larsen framstiller det slik at myndighetene førte noen kamp mot nazistene på gatene. Det er faktisk rent dill. Statens voldsapparat støttet nazistenes borgerkrig mot kommunistene.

Dette vi her tar fram er ikke teoretisk-akademisk debatt, men meget aktuelle saker i forbindelse med Borgervern i hele Europa. Ikke uventet vil ikke debattantene ta i faktiske saker. Jeg kan vise til arkivet for tidligere artikler.

Kaoset i Tyskland hadde ikke vart veldig lenge før Björn Wendt og andre som representerte sikkerhet,etterretning,politi i Tyskland sendte brev til Merkel-regjeringen og sa at denne kriminalimporten kan ikke vi hamle opp med.Brev og tv-intervjuer. Redegjort for.

Hvis vi skal ha operasjoner inni muslimghetteoene må vi få pansrete kjøretøy.

Noen måneder senere skjedde akkurat det samme i Sverige. Talsmenn for sikkerhet/politi såsom Dan Eliasson og Lars Alvarsjö uttalte i trykk og ord at: "Vi kan ikke garantere sikkerheten til det svenske folk." Vi må ha fire politibiler såfremt vi skal inn i de verste områdene." 15% av ungdommene i Rosengård er straffedømt.

Konklusjonen så langt: statens voldsapparat (Gewalt) i Sverige og Tyskland har sagt at vi er maktesløse og fraskriver oss ansvar når det gjelder beskyttelse av borgerne. Det er i sannhet ekstremt oppsiktsvekkende, men hemmeligholdt i Norge.

Neste viktige poeng: (se arkivet) i Wuppertal,Gelsenkirchen og Duisburg begynte islamister med forskrekkelige rulleblad å patruljere gatene på kveld og natt. Med uniformen: Sharia Police.  Det skremte normal-tyskerne og det kom til rettssak. På delstatsnivå fikk Sharia Politiet lov til å fortsette med sitt islamske borgervern!!!! Men saken skal opp på Riksdomsstol nivå.

Men etter nyttårsnatten i Køln eksploderte Tyskland i Borgerværn. I løpet av et par uker hadde Düsseldorf Bürgerwehr fått 14 200 medlemmer. Samme utvikling skjer i Sverige om enn i langsommere tempo.

Statsmyndighetene i nevnte land,har jo overhodet ikke rørt volden og kriminaliteten som hersket i ghettoene. Tvert om hadde man laget hemmelige koder innad for at allmenheten ikke skulle få vite hvor vanvittig det var. Her på verdidebatt er det bare Nisi som har interessert seg for KODE 291 om innvandrerkriminaliteten i Sverige som skulle holdes hemmelig for publikum. Det var altså 3287 BROTT mellom 11 november 2015 til 31 januar 2016. Les selv den som har gode nerver.

Når da Borgervernsbevegelsen begynner å bli noe av en folkebevegelse i Europa,får globalistene totalpanikk. Både i Sverige og Tyskland nedsettes det Specialpolis som bare har som oppdrag å bekjempe borgervernsgrupper. Det er etter myndighetenes skjønn langt viktigere enn ausländerkriminalität og Sharia Police.

Og her er vi da tilbake til det reelle Weimar og ikke Larsens fiksjoner.

Globalistene er et eliteprosjekt mellom storfinans og politikere/media. Over hele Europa revolteres det mot det og for den som ikke er virkelighetsvegrer: det går mot borgerkriger.

Og da ser globalistmyndighetene borgervernbevegelsen som kimen til et organisert folkeopprør mot deres Gewaltmonopol,statens voldsmonopol.

Her i Norge henvises det nå til norske lover,til opprusting av politiet og allmen moralisering som overhodet ikke fører til noe såfremt man ikke vil ta fatt i selve årsaken: masseinnvandring og islamisering av enklaver i landet.

Så lenge den går sin politisk korrekte gang,vil borgervernene vokse overalt.

En må være politisk korrekt norsk for ikke å forstå dette.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt