Verdidebatt

Erna over Rubicon

Forråder svenske globalister?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Vår Erna har vært intervjuet i danske Berlingske og uttalte seg på en slik realistisk måte om utviklingen i Sverige at nok hennes allierte i Moderatarna kan bli ergerlig på henne. Hun bekymret seg for den svensk-norske grensen om Sverige skulle bryte sammen og bortlegg av Geneve-konvensjonen skulle så skje.

De svenske høyrefolkene,anført av Reinfeldt og Carl Bildt, har jo vært i avantgarden for globaliseringen av Sverige helt siden 2005 og liker dårlig at noen påpeker det åpenbare at de har kjørt landet helt utpå stupet. Det ville forundre meg meget om de ikke tok igjen med Erna på et eller annet vis. Vi har noe å vente oss.

Når man ser på det som utgir seg for journalistikk i dagens Norge om de hete samtidskonfliktene,skjønner man jo fort at meningen ikke er å avsløre virkeligheten men å tildekke den. Og det som er helt forbudt er å sette saker i sammenheng.

I helgen var det selvmordsbombere fra IS som sprengte rundt 100 personer i lufta i Syria.Europol-politiet redegjør for at 5000 ISere har smuglet seg inn i Europa med flyktningestrømmen.

Tror de korrekte at de 5000 ISere har et annet oppdrag i Europa enn de har i Syria,nemlig å terrorisere,drepe og voldta? Det kan virke som om ønsketanken er slik og at kurser mot voldtekter sikkert vil redde alt. Samt hat-kampanjer mot Hege Storhaug og Sylvi Listhaug. Dette henger sammen.

Siden ingen offisielle nyhetsformidlere gjør det, må jeg påta meg oppgaven å skrive om utviklingen av den europeiske borgerkrigen som hver dag bringer meldinger om polarisering og opptrapping. Nå skulle jeg også ha utdannet meg i PC-teknikk for å vise videoer,men det får så være.

Stockholmspolitiet har nå begynt å patruljere tunnelbane og gater med Heckler & Koch maskinpistoler. Det er sånn det er i Frankrike som nå drifter inn i en slags politistat.

I Tyskland skjer følgende: en buss med asylanter blir stoppet utenfor den lille byen CLAUSNITZ i to timer av folkemengder og det kom naturligvis til håndgemeng.

Tillich,ministerpresident i Sachsen, kommenterte: "Dette er ikke mennesker,som kan gjøre noe slikt. Dette er forbrytere.(Verbrecher) Motbydelig og avskyelig er dette".

Den tyske statens bitbuller,voldsvenstres ANTIFA, kommer med lange redegjørelser på sine blogger med mobiliseringsordre om at i løpet av kort tid skal byen Clausnitz legges i grus,fjernes. Språket minner påfallende om nazidirektivene for krigen på Østfronten i sin tid. Det gjenstår å se om det tyske politiet foretar seg noe forebyggende i saken. Kanskje symbolsk?

Så hadde vi asylbrann i BAUTZEN hvor de lokale innbyggere åpenbart hygget seg ved å se at den klargjorte bygningen brenne ned. Dette medførte også masse kommentarer av samme art som Tillich.

Men den mest spektakulære videoen jeg har sett på aldri så lenge er laget av de tyrkiske ungmuslimene i organisasjonen OSMANEN GERMANIA. Der er voldskultur og kraft satt i høysete og ungtyrkerne i sine kampdresser uttrykker ønsket om at Tyskland skal bli en vasallstat (Rumpfstaat) under det nye Osmansk Tyrkiske Riket til Sultan Erdogan. Og de mener alvor! Ohne Zweifel.

Det vi nå kan forestille oss i et kort tidsperspektiv er at Osmanen Germania og Antifa slår seg sammen for å utradere vølkische byer som Clausnitz,for disse to organisasjonene har beslektet strategi. Antifa vil opphøre grenser og nasjoner samt "WE LOVE VOLKSTOD". Det siste betyr at etniske tyskere gjerne kan dø! Ungtyrkerne vil at Tyskland skal underlegges det tyrkisk-ottomanske kalifatet.

Faktisk er det slik at vi nå må til USA eller Russland for å finne toppolitikere som sier noe sant om utviklingen i Sverige og Europa.

Den russiske Dmitri Medvedev kommenterte situasjonen slik i München forleden:

"Såfremt det ikke blir gjort noe drastisk nå,vil vi alle sammen om tyve år leve under et muslimsk Verdenskalifat."

Det er jo absolutt sant, men forbudt å si.

Du kan få bøter av mindre.

(Videoen Osmanen Germania er på You Tube.)

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt