Verdidebatt

Ønsket islamisering.

Utviklingen i USAs vasallstater.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Igår kom da tyske Frankfurter Allgemeine med en melding om at den franske regjeringen hadde blitt så oppskaket av en fersk rapport fra etterretningstjenesten om veksten av voldelig Jihad i landet,at de ikke ville offentliggjøre den. Den lekket allikevel til pressen hvor man kunne lese at en hadde navnene på 8250 voldsberedte Jihadister i Frankrike. I mars 2015 var tallet 3100.

Tyske Handelsblatt redegjorde for kort tid siden at tallet på tyske voldsJihadister var på 8350 navn.

Inatt har det da vært omfattende razziaer i Berlin,Niedersachsen og Nordrhein-Westfalen på dette miljøet for å forebygge en planlagt terrorhandling. Og Handelsblatt skriver idag 4 feb 2016 at Islamsk Stat sluser inn kadre via flyktningestrømmen.Selvfølgelig.

Vi tar med at det har vært skutt mot kontoret til Alternative für Deutschland i Arnsberg igår samt at bilen til en AfD-leder i Leipzig har blitt brent ned. Ikke dessto mindre heller finansminister Schäuble mer bensin på bålet ved å si på tv at AfD er en skam for Tyskland og er noen Rattenfänger.

Interessant er det at internasjonal presse,særlig England og USA,skriver mye om tilstanden i Sverige mens norsk presse later som om Sverige ikke eksisterer. "Schweden ist jetzt ein land im Schockzustand",skriver Die Welt.

En skulle da med normal sunn fornuft kunne si at nå må Europa bruke kreftene sine på å hanskes med de allerede overveldende problemene de har og ikke påta seg nye bører. Men slik er det da ikke.

På sine siste møter har Europarådet og EUs Menneskerettighets Kommisjon blitt enige om at TYRKISK skal være et arbeidsspråk på høyeste nivå i EU. Meningen er allerede i mars å starte forhandlinger om Tyrkias medlemskap i EU og så fort som mulig vil Europa fra det hold bli beriket med 75 millioner nye muslimer.

Det tyrkiske Journalistforbundet har nylig redegjort for at i 2015 ble 500 journalister sparket fra jobbene og 70 fengslet og torturert. Et knippe akademikere ble nylig fengslet fordi de kritiserte regimet Erdogan og de modige journalistene Erdem Gul og Can Dundar risikerer livsvarig fengsel. De avslørte at etterretningstjenesten MIT hadde levert Sarin-gass og våpen til Jihadister i Syriakrigen.

Det må kunne sies at det nåværende islamistiske Tyrkia er den stat i verden som mest minner om gamle NaziTyrskland. Allikevel går det knapt en dag uten at generalsekretær Jens Stoltenberg sier at "Vi står solidariske med Tyrkia". En stat som kjører tanks inn i kurdiske landsbyer og dreper for fote. Nå skal EU gi Erdoganregimet 3 milliarder Euro.

Men historien slutter ikke her: meningen er også at Bosnia,Kosovo og Albania i nær framtid skal bli medlemmer av EU. Men skal du skaffe deg kunnskap om hva som foregår der må du få informasjon via kroatiske og italienske aviser som er i permanent sjokk over veksten i militant islam i de statene. Det anslåes at det kan dreie seg om 50 000 Jihadister.

Nato bombet Jugoslavia fra mai til juni 1999. I årene etterpå rykket Qatar,SaudiArabia,Kuwait inn og begynte å sette opp moskeer og islamske kultursentra. Fattige folk ble betalt for å kle seg islamsk konservativt,kirker og klostre ble rasert. Men ikke nok med det: nevnte stater kjøpte opp landeiendommer i nord-Bosnia hvor deres globale Jihadister kunne ha baser for trening,

Corriere della Sera kan fortelle at Qatar har kjøpt opp en anseelig eiendom i Bosanska Bojna til 200 000 dollar og utplassert jihadister i Teslic,Osve,Maglaj,Gluha Bovica,Mehurici og Zenica.

Oppsummert kan vi si det slik at etter at USA/Nato knuste statene Jugoslavia(Milosovic),Irak(Saddam),Egypt(Mubarak),Libya(Gadaffi) og Syria(Assad) så dekket de det globale bordet for terroristisk Jihad. Ikke nok med det: Nato-stater har væpnet og trent Jihadister helt siden Afghanistan 1979.

Jeg er derfor ikke så sikker på at det kommer noen tyske og franske etterretningsrapporter om antallet Jihadister i februar 2017 for da er dette fullstendig uoversiktelig og alle sikkerhetsetater vil ha fullt opp med å holde kontroll på gater og ghettoer.

Det tyske politiforbundet har krevd 12 000 nye politioffiserer.Det svenske 4 100.

Dette kommer ikke til å hjelpe det aller minste. Komikken ligger i at den pro-amerikanske globalisteliten tilrettelegger for islamsk-forbundne problemer i Europa mens talsmenn for politi/etterretning (Bjørn Wendt i Tyskland) innstendig ber dem ta til vettet.

Når de ikke tar til vettet,skyldes det at Imperiet som vassalsjefene er underlagt,USA, har vedtatt at islam is a religion of peace som skal kunne integreres under og inni en kristen-sekulær vestlig kultur. Det er ingen statsmann i USAs europeiske vasallstater som tør si at dette er århundrets mest stupide uttalelse.

Og de såkalte "intelektuelle" vet vi jo hvordan er. Bare de får rikelig med penger,berømmelse og sosial status er de villig til å gå i tjenese for vilken som helst stupid ide. Det er det den klassiske boka "Klerkenes forræderi" handler om.

Om man skal søke røttene til det uføret som Europa har havnet i, kommer det etter mitt skjønn av at våre eliter er nærmest analfabeter om hva Islam handler om. De aller,aller fleste vet knapt hva de snakker om.

For at dette ikke skal bli for langt nå,vil jeg i den nærmeste tiden forsøke å redegjøre for hva elitene overhodet ikke forstår ved Islam. Men det må jeg ta i biter for at det ikke skal bli lange uleste avhandlinger.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt