Verdidebatt

Dagens Europa

Hvem terroriserer hvem?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

I disse dager er det 20 år siden atomprøvesprengningene på Mururoa. Hele verden protesterte (og da mener jeg hele verden, ikke de "verdens ledere" som i dag står fram med krokodilletårene sine på TV, den ene etter den andre); Frankrike ble faktisk boikotta! av folk flest. Og det var akkurat dét (folk flest) som skulle til. Som vanlig.

I Norge i dag har vi framdeles en utenriksminister som ikke tar avstand fra disse masseødeleggelsesvåpnene. Jeg blir dårlig av å høre all denne svadaen. Med krigsprisvinner Obama i spissen sjølsagt.

Hele gjengen av 1%-ernes kjøpte og betalte pratemaskiner som egentlig har én eneste agenda: JA TIL KAPITALISME! herfra til evigheten. En produksjonsmåte som dreper flere mennesker om dagen enn .. kort sagt.

"Fred! Frihet! Demokrati!" messer kapitalens kvinner og menn. Mens de bak lukka dører planlegger det motsatte. Ett eksempel: TISA ..

Og man må altså være temmelig hjernevaska for ikke å skjønne at i disse figurenes forestillingsverden er et "vestlig" menneskeliv verdt veldig mye mer enn et menneskeliv andre steder på planeten.

500 års eurosentrisme! Når skal vi skifte kanal?

.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt