Verdidebatt

Den globale tvillingmafia.

68-generasjonen,verre enn noen.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Alle personer som tv-kanalene drar fram for å uttale seg om flyktningestrømmen,tilhører kategorien ûbermensch-humanister. Av alle disse syns jeg personlig de som tilhører min egen generasjon av politikk,1968-gjengen,er de verste av de verste.

Eivind Reitan hadde en god formulering jeg noterte meg: "Den globale tvillingmafian - av Dovoskapitalister og globalsosialister." Helt riktig.

Globalsosialistene forlot alt som hadde med arbeiderklassen å gjøre og slo seg på kulturmarxisme som er et finere ord for politisk korrekthet. Hovedorganet for dette sjiktet mennesker er Klassekampen som er statsfinansiert med 38 millioner kroner i året.

Nå holder jeg meg med bare to aviser,Aftenposten og Klassekampen,som jeg leser til frokost. Annen hver da tenker jeg: vilken avis leser jeg nå? Det er absolutt likt i filosofi,livssyn,politiske posisjoner. Det er ingen forskjell på en lederartikkel av Bjørgulv Braanen og Harald Stanghelle.

På NRK 1 ikveld hadde de da gravd opp den noe narsistiske Jan Guillou som fikk utlegge historien om svensk flyktningepolitikk gjennom 100 år. Han berørte selvsagt ikke det som er det radikalt nye: nemlig at den gamle flyktningestrømmen til Sverige kom fra kristne kulturkretser i Europa, mens den nye er hovedsakelig muslimsk fra den tredje verden. Det er litt av en forskjell. Men alle disse som nå mener og synser vet lite eller ingenting om verken Islams historie eller tenkevis. Absolutt ingenting,ser det ut som. Den som måtte vite noe om dette i Norge,er persona non grata.

Alle politiinstanser i Tyskland har laget et felles Strengt Hemmelig skriv som har blitt lekket til Bild am Sonntag. Her står det helt riktig:

Tyskland importerer nå "nationale und ETHNISHE KONFLIKTE anderer Völker sowie ein anderes Rechts- und Gesellscaftverständnis." (nasjonale og etniske konflikter tilhørende andre folk likeså andre retts og samfunnsoppfatninger.)

Vel,akkurat det samme har jeg skrevet i årevis,og det medfører salig mye utskjellinger,men ingen finner på å skjelle ut sikkerhetsmyndighetene i Europa som sier akkurat det samme som de tyske gjengitt her. Dette er ikke ny tenkning.

Jeg trodde inntil ikveld at det var bare Sverige og Tyskland man hadde lagt nyhetslokket på  i Europa,men det er helt feil: Frankrike står i brann,det brenner i et titall byer.Det kan du se mange videoer på Gallia Watch nå.

Og Tyrkia fortsetter sin gangsterutpressing av EU som om ingen kan stoppe dem. For noen dager siden angrep stormtropper fra etterretningsorganisasjonen MIT media-tv huset Koza-Ipek og raserte alt som var av tv-opposisjon til Erdogan-MiT diktaturet. Siden Tyrkia er i verdensfokus nå er det ganske utrolig at det finnes ikke dekning av hendelsen noe sted. Det kan se ut som om EU ønsker at Erdogan skal vinne valget på kommende søndag.

Så Erdogan bare fortsetter å tyne EU. Nå forlanger han 3 milliarder Euro i året for flyktninger som hovedsakelig kommer fra et land han har lagt øde i samfulle fire år! Han skulle naturligvis vært stillt for en krigsforbryterdomstol samt for overgrep mot kurderne.

Men han forlanger nå visafri innreise til EU umiddelbart og EU-medlemskap så fort som overhodet mulig. Og utpressing går! Ingen ser ut til å forstå at en islamsk stormakt på 75 millioner muslimer endrer all maktbalanse innen Europa. På alle nivåer.

Åpenbart tror også norske offisielle at Sverige er ordning og reda til evig tid. Ideer om at Sverige kan miste kontroll og balanse er fullstendig fremmed for den offisielle tenkningen. Og hva vil skje med norske grenser og Norge om de 190 000 nyankomna til Sverige vantrives med asylbranner og foretrekker Norge? De kan gjøre som ved Storskog - sykle inn.

A must:

http://galliawatch.blogspot.no/

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt