Verdidebatt

Også ukrainske flyktninger.

Hvordan produsere flere flyktninger?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg regner med at vår og sommer bringer konfliktene i Ukraina fram på center stage og det er like greit å redegjøre for hva som brygger seg opp av krig. Ingen partier i Norge ser ut til å interessere seg for å stoppe den kommende sommerkrigen - tvert om - og allerede til neste vinter vil sikkert Jan Egeland-fraksjonen begynne å tåre om tragiske ukrainske flyktninger. Men stoppe noen krig? Å,kom ikke her med denslags pasifisme.

Rundt 6000 er allerede døde i Ukrainakrigen. I den siste uken har kampene begynt å blusse opp igjen rundt storbyen Mariupol. Observatørmisjonen fra OSCE sier at Kiev-regjeringen har sendt inn 20 tanks og preparerer seg.  Det gjør selvfølgelig også Donetsk Arme.

Men siden ingen spaltister i Norge skriver om det, gjør jeg. I helgen sa Merkel at vi må fastholde på fredsånden i Minskavtalen og at vi må starte en fri- handelsone som strekker seg fra Vladivostok til Lisboa. En rekke andre Eu-land,såsom Frankrike, står også på denne tyske linjen og det er vanskelig å forstå hvordan i allverden EU og NATO skal kunne fortsette å leve med to motstridende konsepter.

USA,England og Canada går den motsatte vei. USA sender inn 300 mann som skal i seks måneder trene tre bataljoner av ukrainske soldater. England har vært på plass en lengre stund og Canada kommer med 200 trenere,570 millioner dolllar i våpen og logistikk og ingen av disse drar noen klare linjer mellom den Ukrainske Hæren og de Stephan Bandera-inspirerte Frikorpsene som utgjør Nasjonalgarden.

Så langt har Norway faktisk stått på den amerikanske krigerlinja og har utplassert Telemarkbataljonen og instruktører for utvikling av den nye Nato "rapid reaction force." 30 000 mann.

De amerikanske zionistiske neocons er naturligvis krigspådrivere i særklasse ikke bare mot Iran men også mot Russland og dagens melding er at Putin advarer Israel mot å sende våpen til Kiev-regimet.

Robert Kaplan,som er en av neo-cons lederskikkelser og dessuten gift med Victoria Nuland som sjefer ØstEuropa,uttalte seg slik forleden: "America will lose patience with European appeasement." (fredsbestrebelser)

Sånn som ting utvikler seg raskt nå,er vi på vei mot det punkt hvor Nato må bestemme seg for om de vil velge den europeiske diplomati og fredslinjen eller den amerikanske krigslinjen. Det må nødvendigvis bli et sammenstøt her i løpet av sommeren.

Men krigsopptrappingen vil slå ut i full shooting war i løpet av bare en måned eller to og da kan man jo begynne å undres på hva det røde norske borgerskapet i Klassekampen/AP har tenkt å foreta seg. I dagens Klassekampen skjønn og rosemales AP som ødela Libya i 2011 og frambrakte hundretusen på flukt. Hurra har det også vært for de globalistiske Jihadistene i Syria og kanskje vil Jan Egeland og åndsbrødre huie for amerikansk ledet krig i Ukraina så vi kan få anledning til å hyre inn ytterligere 10 000 flyktninger?

Det er som kjent Nato-humanismen som rår blant det røde borgerskapet.

Ukraina får en het Nato-sommer.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt