Verdidebatt

Den europeiske Intifadaen

Taper Europa?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

I dagene forut for massakrene i Paris 7 januar skrev jeg at Europa vil gå inn i en periode av lavintensitets borgerkriger. Etter de militære sammenstøtene i Belgia igår hvor to Jihadister ble drept i Verviers,har jeg et behov for å endre egne formuleringer og idag si: Europa står foran en Intifada.

Jeg regner med at i løpet av året vil også den offisielle pressen innse dette, men sannsynligvis vil de tro at dette er noe militæret og politiet lett kan ordne opp i. Det er ikke jeg så sikker på. Hvis Europa skal la seg veilede av den virkelighetsoppfatningen av "fienden" en finner i Klassekampen,Aftenposten og Dagbladet har man tapt på forhånd. Det er "dreamworld".

La oss gå tilbake til lørdag 10 januar 2015 hvor statsminister Manuel Valls rett og slett erklærte KRIG mot radikalt islam i Frankrike:

" Det pågår nå en krig mot terrorisme,mot Jihadisme,mot radikalt Islam,mot alt som sikter på å bryte brorskap,frihet og solidaritet."

Ja,de franskmennene kan få sagt det i luftige vendinger, men bortser vi fra disse og vender oss mot praksis, ser vi at den franske staten nå går løs på alle retninger som truer maktens interesser. Svart komiker Dieudonne arrestert. Den jødiske organisasjonen EJA krever at jødene i Europa har anledning til å bære våpen. Spania innfører lover som minner om Franco-tiden med forbud mot offentlige demonstrasjoner,"kneblingsloven".

De offisielle tallene for mer eller mindre Shariakontrollerte Zones Sensibles i Frankrike er nå oppe i 750 stykker hvor ungjihadistene,narkobandene og andre kriminelle er væpnet. Når det belgiske politiet raidet igårkveld, fant de atskllige Kalasnikovs maskingevær. Dette er ikke et våpen man raner bensinstatsjoner med, men et våpen for reell krig. En hadde tenkt å ikle seg politiuniformer etter modell av Taliban og drepe poitifolk.

Det er ingen grunn til å tro at tilstanden i de 750 muslimske enklavene i Frankrike er det minste annerledes.

Så når Frankrike sier at de nå utplasserer 10 000 soldater for å vokte berømte bygninger og severdigheter,tv-baner og flyplasser,etc er dette å drive symptom-forebyggingsarbeid. En går ikke til røttene av problemene og det er blant annet dette:

All militant Islam i verden er finansiert av følgende sentrale stater som vi for enkelthets skyld kaller wahhabi-statene: SaudiArabia,Emiratene,Kuwait og Qatar. Deres misjonerende og organisatoriske redskap fra 1955 av, har vært det Globale Muslim Brotherhood. Enhvert islamsk kultursentrum og større moskee i Vesten har vært finansiert av Wahhabi-statene. Ideologien for MB og Wahhabi er at Islam skal overta hegemoniet i verden som den nye sivilisasjonen hvor jøder er lavrangert, mens kristne er annenrangs borgere,dhimmier, som betaler beskyttelsesskatt hos det islamske herrevolk.

Ett sentralt problem for Vesten er at islamic banking,som utgår fra wahhabienes petro-oljebinger, har investert så vanvittige store summer i nøkkelland som USA,England og Frankrike,at såfremt Vesten skulle "begynne" å økonomisk krige mot Wahhabi-statene,ramler økonomiene sammen.

En ser det bare med Opecs og Saudienes omlegg av oljepolitikken nå. Det er naturligvis et våpen for økonomisk krigføring mot rivaler som Russland og Iran,men som også lager kjempetrøbbel for europeiske økonomier.

Så fra den dagen den franske staten eventuelt bestemmer seg for å rydde opp i sine Sharia-Wahhabi enklaver,sine 5 kolonner, på fransk jord, har Wahhabi-statene enormt gode kort på hånden for å sende Frankrike ned for økonomisk telling. Selv deres ledende fotballklubb,Paris St.Germain, er eid av Wahhabi-Qatar. Og Qatars siste utspill var dette: vi kan gjerne påta oss rehabilitering av Sharia-slummen i Frankrike såfremt vi får bygge islamske kultursentra der. Frankrike fikk kalde føtter for de visste utmerket at Qatar ønsket seg flere wahhabier blant ungdommen.

Det andre problemet er "Middelhavets Union" stiftet av Sarkozy i 2007 som er et annet ord for EURABIA. Den siste talen Sarkozy- holdt hemmelig for det franske diplomatiske korpset (finnes på voltaire-net)- er meningen denne i undertekst: såfremt Frankrike ikke klarer å nykolonisere sine gamle kolonier i Afrika og Arabia går Frankrike mot avgrunnen. Dette må igjen sees i sammenheng med tiltagende fransk militarisme i gamle kolonier. Selv Hollande erkjenner at Frankrike leverer våpen til jihadistene i Syria nylig og noen av Jihad-organisasjonene skjønner at da skal man helst kjører rundt med flagget fra den franske kolonitiden.

Meningen er jo at enorme land som Tyrkia og Algerie,Marokko skal inn i EU med gode rettigheter bare om fem år! Kahina Bouache,advokat og kvinneforkjemper i Marokko skriver nylig en artikkel på webben NOW,at i løpet av de siste ti årene har rundt 150 000 mennesker vært skadet eller drept i kriger mot Jihadisme. Dette er da et satsingsområde for EU samt NatoTyrkia som i øyeblikket er en verdensbastion for Jihad. Som en vittig hund sa om det meget gass/oljerike Algerie. Såfremt det enorme Algerie skal inn i EU,kommer Frankrike til å bli en koloni av Algerie. Lær arabisk,hisser den franske undervisningsministeren.

Krigen som Manuel Valls skal igangsette mot radikalt Islam i Frankrike,vil ikke bli noen seier for sekulære demokratiske verdier, men heller at Frankrike blir en dhimmistat under Islam. Ikke noe menneske har skrevet så godt om dette som Bat Yeor, men hun er da også hatobjekt blant det røde borgerskapet i Klassekampen.

Nevnte avis har en Braanen-leder idag som kunne ha stått i Aftenposten i ren purt sjarlataneri. Han har fått det for seg at Qaida i Irak satte "shiaer og sunnimuslimer opp mot hverandre."(KK 16 jan.2015)

Grunnen  til at prominente CIA-folk forlot "The Company" omkring 2002, var at herrene forsto at av de 16 etterretningstjenestene som USA holdt seg med, var det en som holdt gode kontakter med Qaida. Defence Intelligence Agency,Office of Special Plan,ledet av Major Douglas Dickerson.

Disse jobbet langs en tradisjon som ble staket ut av orientalisten Bernard Lewis fra 1956 som var den første som begynte å skrive om "Clash of civilzations" og temaet ble utdypet av  Samuel Huntington. Begge herrene var tilknyttet britisk og amerikansk strategisk planlegging og tankegodset deres ble overtatt av de zionistiske neocons. Sentralt i deres konsept: dra igang shia-sunni kriger til fordel for Vesten. Irakkrigene ble kjørt nøyaktig etter denne modellen og da er det ikke slik at Qaida er noen frittstående terroristisk blomst som Klassekampen ser ut til å tro,men er en forlengelse av wahhabistiske etterretningstjenester som USA har samarbeidet tett med siden Eisenhowerdoktrinen fra 1957. "Qaida er Muslim Brotherhoods terroristiske arm",skrev avdøde Barry Rubin.

Krigen mot den radikale Islamismen i Europa,vil ende opp i at Islam overtar Europa.

Ian Johnson: A mosque in Munich

Bassam Tibi: Political Islam

Robert Baers bøker om USAs ulike etterrningstjenester.

Bat Yeor: Europe,Globalization,and the coming universal Caliphate.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt