Verdidebatt

"Spaniakjemperne" og de kristne

Storm inn dørene - det er fritt fram.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Ved inngangen til 2013 skrev jeg her på verdidebatt at dette året ville bli det året hvor verden gikk av hengslene. Her leser vi at rundt 100 000 kristne er myrdet i år for sin tros skyld og de som har myrdet dem er Jihadister av alle avskygninger,folk som i norsk presse blir omtalt med hedersord som "opprørere" eller som i Klassekampen: som arvtagere til Spaniakjempere i 1936-38.

Helt åpenbart er Holocaust mot kristne helt i sin orden. Jeg har verken sett Pål T.Jørgensen (TV-2) eller Sidsel Wold (NRK 1) hisse seg opp over det. Eurabiaprosjektet kan ikke ta hensyn til slike småtterier.

På norskt vis kommer det høyst sannsynlig til å bli sagt mange infantile saker på tv om året 2014. Noam Chomsky har allerede vært på banen og snakket om bruk av atomvåpen. Jeg har ingen innvendiger til tanken, bare hold i mente at Jonas Gahr Støre hevdet jevnlig at Obama i USA drev og fjernet atomvåpen. Selv om Støre er en av våre store globalister er han norsk han og. Peer Gynt på Vangsgutetunet.

Rundt Stockholm vokser det nå fram rundt 30 "afrikanske" Shanty-towns, men i likhet med massakrene på kristne er det ikke store demonstrasjoner på Sergels Torg om dette. Og hvorfor? Det er farlig. "Djungel - Joel" fra Revolusjonæra Fronten kjørte en kniv inn i en demonstrant i Kärrtorp. Robert Aschberg står klar med baseballkølle for å oppsøke hjemmene til folk som måtte mene noe galt om innvandring - de skal ikke bare henges ut på Expressens førstesider,men også på tv eid av Schibsted. Blir det en suksess i Sverige kommer det hit også,om ikke i 2014,så 2015.

AFA - antifascistisk Aksjon - er det i Europa som mest ligner tyske Sturmabteilunger. Den siste plakaten de har laget går slik: "Hugg en nasse (nazist) och voldta deres barn." Denne parolen er til forveksling lik en Jihadistparole også og en ser at det er Qaidas ånd som sprer seg og vokser. To store selvmordsaksjoner i Volgograd på to dager.

Om det er noen i verden som har ansvaret for at Qaida har blitt en verdensmakt så er det USA i samarbeid med pakistansk og saudisk etterretning som har dyrket fram Qaida som et krigsvåpen helt fra Afghanistankrigen 1979-89.

Alt tyder på at USA har fått kalde føtter i akkurat det spørsmålet, men naturligvis ikke nedkjempelse av rivalen Kina.

Her skriver da israelske Debka 29 des 2013 at USA og Iran nå utfører sin aller første JOINT MILITARY VENTURE i Irak. Sammen KRIGER de mot Qaida. Det er en revolusjon som naturligvis gjør SaudiArabia hatefulle og rasende. Qaida er deres arm for å fordrive Iran fra Irak.

Lavrov er på banen 26 desember. Uten tvil den mest intelligente og profesjonelle statsmann i 2013:

"Holdningene i de vestlige landene endrer seg nå. De utvikler mere realistiske synsmåter på krigen i Syria. Trusselen om terrorisme fra Syria om Jihadistene skulle erobre makten og bygge et Kalifat med ekstreme lover - disse er de sentrale problemene."

Utfra tradisjonell og offisiell norsk tenkning skulle det da være slik at når USA-Russland er tilnærmet enige om et regionalt problem, så ordner det seg. Glem det.

I forbindelse med begravelsen av Sunni-politiker Chatah i Beirut lørdag,samlet 14 mars-bevegelsens politikere seg og framførte en krigserklæring mot Hizballah uten at Hizballah ble nevnt med et ord. Det de sa var dette: Libanon må frigjøres fra en okkupasjon av ulovlige våpen. Alle skjønte hvem de siktet til.

Svaret på USA-Iran alliansen er en ny allianse bestående av Saudi-Arabia - Israel og militant Sunniislamisme og sammenstøtet mellom disse nye blokkene i verdenspolitikken vil finne sted i 2014 i Libanon. Den krigen har startet med likvideringer og bomber, men vil bli reell shooting war fra det øyeblikk Frankrike leverer våpen for 3 milliarder dollar til Libanons hær - subsidiert av SaudiArabia.

Problemet det norske folk har er den slavetenkning som utgår fra vårt offisielle etablissement. Det er ingen i aviser eller tv som våger å tenke en tanke utenfor EU-USA boksen.

I løpet av 2014 vil det vise seg at dette problemet vil bli forverret for nasjonen som sådan.

En småstat må holde seg med realistiske virkelighetsoppfatninger.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt