Verdidebatt

Kommer Jesus snart tilbake?

Det er noen tegn som har fått meg til å begynne å undre meg over og tenke på om tiden for Jesu gjenkomst nærmer seg. Jeg har lyst til å dele dette med de som vil høre.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg holder for tiden på å lese boka til Jostein Andreassen "Likkledet i Torino".

Den forskningen som er gjort på dette kledet er imponerende. Desto mer tankevekkende er det at forskerne ikke har klart å løse mysteriet i forhold til å kunne forklare hvordan avtrykket har blitt til på kledet.

Det er stor grunn til å tro at dette likkledet var det kledet Jesus ble svøpt i etter sin død og som han forsvant ut av da han oppstod. Det er sannsynlig at avtrykket oppstod som en konsekvens av oppstandelen. Forskerne kan ikke trekke den konklusjonen, men vi som tror kan gjøre det ut i fra de sterke bevisene som forskningen har åpenbart.

Det andre tegnet er en sterk profeti som taler rett inn i vår tid. Den ble ikke fremført av en  vellykket, høylydt mann på en scene. Den ble gitt av en gammel dame i det stille på begynnelsen av 60-tallet.

Vi har en måte å teste profetier på om de er sanne, og det er å se om de går i oppfyllelse. I denne profetien har snart alt den gamle damen så, skjedd. Det gjenstår noen få ting. En av dem handler om at Jesus kommer tilbake snart.

Det ligger mange linker om denne profetien ute på nett, den er også nevnt i Immanuel Minos siste bok "Det har ringt for tredje gang."

Her er profetien gjengitt i tekst:  http://www.benorge.no/index.php?project=4&mod=main_content&com=content&co_id=1254

En tredje ting jeg ønsker å nevne handler om en nær venn som døde. Denne vennen hadde gjennom mange år gått fra å være en sterk kristen til å bli lunken. Mot slutten hadde hun et nytt sterkt møte med Gud og hennes første kjærlighet ble vekket til live igjen. Samme natt dette skjedde hadde hun et skremmende syn av en mørk, rasende, truende og ond skikkelse som ville inn i huset. Hun ble livredd og løp opp i stuen der hun satt sammenkrøpet til neste morgen. Neste dag fikk hun en tekstmelding fra en venninne som fortalte at Gud hadde vekket henne midt på natten og sagt at hun måtte be for venninnen. Hun ba "Vik i Jesu navn". Da de snakket sammen viste det seg at i det øyeblikket min venn ble vekket av det skremmede synet ble veninnen vekket og begynte å be.

Det ble med dette ene angrepet og min venn fikk senere sovne inn i trygg forvissning om at Gud var der og tok i mot henne.

Det er flere andre tegn som også kan nevnes, slik som klimaendringene og en økende kristendomsforfølgelse i andre deler av verden. Begge deler nevnes i Bibelen som tegn rett før Jesus skal komme igjen.

Er det slik at Gud nå sender oss tegn som maner til alvor? Tegn som utfordrer oss på om våre lamper er fylt med olje? Kan vi med forventning løfte blikket og hilse Jesus velkommen hvis han kommer nå?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt