Verdidebatt

Norskingene - en fare for seg selv.

Naivisme - en norsk nasjonalsykdom.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Etter at det norske folk hadde sagt Nei til EU i to folkeavsteminger skjønte den kosmopolittiske eliten i Norge at de måtte ta ibruk en langsiktig strategi og begynne med skoler,undervisning og kulturkrig. Det gjaldt å innføre politisk korrekthet som den dominerende ideologien i Norge. Og sannelig lyktes de også i å kjøpe opp "venstresida" som ideologer for dette.

Dengang jeg var medlem av RV/Rødt var det Aksel Nærstad som var formann,men han tituleres idag slik i Klassekampen: "Seniorrådgiver i Utviklingsfondet og Medlem av Styret i Handelskampanjen." Det vi ikke får vite er hva han tjener i året på dette.

Vel, det som fikk meg igang med dette innlegget var Aftenposten idag 28 november 2013 som litt forskrekket har et forsidebilde av unge muslimske kvinner som er innpakka i niqab. Når da Aftenposten skal løse denne gåten gjør de som alle norske medier: de henvender seg til noen "fremste eksperter" og i dette tilfellet er det Anne Sofie Roald og Kari Vogt,begge professorer, som skal utrede dette.

Men begge disse damene har jo brukt hele livet sitt til å være apologeter og advokater FOR Islam.

Og slik er det konsekvent i alle norske media. Oppstår det merkeligheter rundt islam,så oppsøker man ikke folk av typen Walid al-Kubaisi, men heller pro-islamister fra Blindern av vilke professor Bjørn Olav Utvik er det mest ekstreme slaget. Han ville importere en verdensberømt terrororganisasjon til Norge. (Luxor-massakren.)

Resultatet av denne praksisen er at kritiske bemerkninger om Islams utvikling,både i EU og Norge, lever et slags halvt underjordisk Samizdat-liv i Norge. Og en vilken som helst akademiker må som Simen Sætre skrive en obligatorisk hat-artikkel om dissentere såsom Fjordmannen(Peder Jensen) i pressen. (KK 26 november 2013) Da har du levert inngangskortet til den politisk korrekt eliten og du kan trygt søke om fin jobb i NRK eller Aftenposten.

Etter at noen av Aftenpostens journalister hadde gjort en god jobb ved å skrive om "Oslos verste ransbølge på nesten fem år"(2 nov) og "Protesterte stille mot  ran"(14 nov 2013)  kom det da umiddelbart en bølge av virkelighetskorrigeringer. På Tveten gård var det over hundre eldre som demonstrerte og "Jorunn har sluttet å gå ut om kvelden."

Alt dette fra virkeligheten var jo fullstendig uhørt sett fra de politisk korrektes side. Defor hadde Klassekampen funnet fram til en "kriminolog" 23 november som på det mest bestemte avviste at det var noen ransbølge i Oslo.

Den vidunderlige korrekte i Aftenposten,Inger Anne Olsen, ville også demme opp mot denne ukorrekte virkeligheten med artikkelen "Ran i en trygg hovedstad." Men hun virvler opp en ny problemstilling: at Barnevernet må på banen for å se på 15-16 åringene som raner.

Samstundes med dette dukker det opp en annen sak som de korrekte på mesterlig vis klarer å holde adskilt fra ungdomsranerne. At innvandrerungene ikke kan norsk selv om de er oppvokst her. "I snitt trenger 2 av 3 minoritetsspråklige elever særskilt norskopplæring."(Aftenposten 24 november)

Og 25 november er Aftenpostens leder temmelig opphiset over at "Leder i Norsk Innvandrerforum,Athar Ali,avviser å stiller krav til foreldrene om å sørge for at barna lærer norsk før de går på skolen."

For at vi ikke skal forstå noe som helst av det, velger de korrekte å holde innvandrerungdomsranerne adskilt fra de som ikke kan snakke/skrive norsk-problemet.

Om man skal si noe sant om dette blir man vanligvis utskjelt som "fascist",noe jeg har blitt i sammenhengende 15 år så det gjør meg ikke så mye lenger.

En innvandrerfamilie til Norge kommer ikke fra himmelen. Den kommer kanskje fra fattige landsbygder i Pakistan, kanskje er de Shiaer fra Afghanistan eller Sunnier fra avkroker i Irak. Innebygd i foreldrenes mentalitet og tankekultur ligger da århundrer med asiatisk-arabisk-islamsk tankegods/tradisjoner/kultur  som naturligvis overføres på barna før de har satt sine bein på en skole. FØR.

Islam er en sann religion. Jødedom og kristendom er sekundære saker,dhimmireligioner under Islam. Nå snakker jeg ikke om militant islam som vil drepe jøder og kristne,men normaloppfatninger innen islam: vi i Norge er KAFIRER. Vi forholder oss til en falsk religion.

Islam var en av verdens supermakter inntil de ble stoppet ved Wien og Tours og kastet ut av Spania av Ferdinand og Isabella. Etter denne tid har Islam nesten ikke fått til noe imponerende å skryte av, å utvikle selvbevissthet på. Israel har knust arabisk-islamske armeer gang på gang og hva skjedde da?

Den islamsk-arabiske verden kastet vekk alt som hadde med  vestlig Baath-sosialisme og arabisk nasjonalisme  å gjøre og  slo seg på militant Islam,Sayyed Qutb.  Sagt på annet vis: islam gjenføder seg selv under Jihads banner og dette er en kilde til stolthet hos folk preget av så mye uforløst mindreverdighetskjensler. Og derved aggresjoner.

Så er det det at våre korrekte medier heier på Jihad og Islam. NRK og TV2 er i Syriakrigen Qaidas propagandakanaler. Alle medier i Norge er for terroristisk Jihad og Qaida. Drepingen og massakerne på kristne omtales knapt. I Afghanistan har de islamske Jihadistene på imponerende vis knekket Nato som i 2014 peller seg ut. Det imponerende og en kilde til stolthet i mange miljøer.

Undersøkelser som er gjort rundt om i Europa,særskilt Frankrike,viser at et flertall av muslimske innvandrerfamilier ikke ser på fransk tv, men på utallige Al-Jazeera-lignende kanaler og flaggskipet Al-Jazeera er Muslim Brotherhood- styrt. Det er et para-militært propagandaapparat for nedkjempelse av Vesten.

Faktum er at på det kulturelle-mentale plan er det mange innvandrerfamilier fra den asiatisk-arabiske verden som overhodet ikke lever i Norge - bortsett fra kontantstøtte og jobb,foretrekker de sin egen kultur - også utviklet hos barna. Fra morsmelka av.

Vår store gjenfødte Bjørnstjerne Bjørnson,Edvard Hoem,blir aldri lei av å skrive at innvandrerungdommen må lære fortellinga om Noreg. Helt eventyrlig romantikk som bare bekrefter at den gode Hoem ikke skjønner mye av samtiden: Den norske fortellingen fra Wergeland via Sigrid Undseth til Jens Bjørneboe er en fortelling som tvers igjennom lukter av kristenmannsblod. Hva i all verden har en ung niqab-dame interesse av dette,dette er jo kulturen til en historisk fiende - KAFIREN.

Jeg nevner fakta om utviklingen i Europa i det håp om at det bidrar til å nedbygge den ekstreme navismen som hersker i Norge. Fortsetter de politisk korrekte å ha et tankemessig nakkegrep på det norske folk,går vi til grunne i egen naivisme.

16 tyske byer,anført av konkursboet Duisburg,har søkt krisehjelp for å takle omkostningene ved kombinert muslimsk- sigøyner invasjon.

Den damen som ligger an til å vinne valget i Marseilles,har som sentrale valgpost: Hæren må okkupere Marseilles etter at narkobandene har begynt å skyte på hverandre og folk med Kalasnikovs.

Norskingenes akilleshæl som folk er deres troskyldige naivisme. Den kan man ikke leve av. Ikke under Islams gjenfødelse.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt