Verdidebatt

Om gjeldende folkerett

Regjeringen og de norske sosialiststyrte media sin bevisste, og stadige feilinformasjon om "gjeldende folkerett," når det gjelder midtøsten.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Dessverre har norsk TV og aviser`s stadige gjenntagelse av denne feilinformasjonen, fått mange til å tro på dette bedraget.

Nemlig ved ikke å ha blitt fortalt, at gjeldende folkerett for området, er fredstraktatene etter 1. verdenskrig. Folkerett er nemlig en traktatrett, og ikke uttalelser gjort i FN. og i følge den, har jødene rett til bosettinger i hele "Palestina"

Balfourerklæringen og fredsavtalen etter 1. verdenskrig, gir jøder rett til BOSETTING i hele det britiske mandatområde, og de skulle tilrettelegge denne bosettingen.

Noen ny folkerett har vi ikke fått siden den gang, fordi araberne ikke har villet inngå avtaler med Israel. Folkerett konstitueres nemlig av gjensidige avtaler.

Vær klar over, at det ottomanske riket folkerettslig overførte området "Palestina" til urbefolkningen, jødene, i 1920 i San Remo, og i sluttforhandlingene om fred etter osmanernes nederlag i 1. verdenskrig.

Denne folkeretten ble tatt inn i Folkeforbundets paragraf 5- og derfra videreført i artikkel 80 i FN-traktaten. Dette bryr heller ikke dagens muslimsk- dominerte FN seg om.

Likevel er dette den gjeldende folkerett for området.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt