Verdidebatt

Hvorfor Natos Jihad vil tape.

Globaliseringskrigenes endelikt

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Etter at Sovjetunionen ramlet sammen i 1991,mente strategene i USA/NATO at det var fritt fram for å omdanne hele verden i sitt bilde ved hjelp av økonomisk krigføring og militær krigføring. Alle statsdannelser som sto iveien for the new world order skulle vekk og Pax Americana skulle bli the brave new world. The end of history.

I 1990-årene var det da Østblokken som skulle ombygges og dette kuliminerte med 78 dager med Nato-bombing av Serbia i 1998 med depleted uranium og et angrep på den kinesiske ambassaden i Beograd. Det siste var en melding om å holde seg unna. Men den norske Telemarkbataljonen ledet av Trond Bolle fikk medaljer for innsatsen i de serbiske fjellene som Nato-spioner.

Neste krigsfase startet med omdanning av den islamske verden og stikkordene er Afghanistan,Irak,Libya og Syria.

Men i 2011 innevarslet Obamas rundreise i Asia en ny fase hvor man åpenbart for enhver ønsket å  bygge en ny militærstruktur som var rettet mot Kina,kall det gjerne containment, men Kinas umiddelbare reaksjon var å øke forsvarsbudsjettene ekstremt.

Det at Nato/USA hadde en slik suksess ved å bruke Jihadister og wahhabi-stater som SaudiArabia og Qatar i fellingen av Gadaffi-regimet,frambrakte den ønsketenkning at en kunne lage en reprise i Syria. Never change av winning team.

Legg nå merke til at hele den norsk presse/media i over ett år har skrevet tredje hver dag at Assads regime i Damaskus vil falle til uka og tv-kanalene har redegjort for oss kontinuerlig at etter Milosovic,etter Saddam,etter Gadaffi er Bashar al-Assad den nye store Hitler. Størst av alle!

Det er ingen tvil om at den makten som styrer våre "vestlige demokratier" nå har kastet alle hemninger og går inn for total propagandakrig. Psy-ops,infowars etter militær psykologisk krigføring.

En hadde en tilsvarende situasjon i norsk presse rundt 1936-1940 at siden Tyskland var så mektig måtte en innrette seg deretter og ikke minst Aftenposten gjorde seg til talsmann for pro-tyskhet. De trodde Tyskland var framtiden under Hitler.

På samme vis er det nå slik i Norge at eliten har fått det for seg at USAs makt nærmest er evigvarende og seirende og at det derfor for en småstat gjelder å være på vinnerens side. Dette er like skrullete som Aftenpostens digging av NaziTyskland i sin tid.

I USA kan absolutt alt skje. Landet er splittet på bauer og kanter med en økonomi som ikke ligner grisen med 50 millioner mennesker på matlapper. Brooking,tenketanken,framla et dokument i 2011 om at massive kriger kanskje var en måte å redde USA på; et enormt oppsving for det militærindustrielle kompleks og salg av våpen - i co-produksjon med Norways oppstigende våpenindustri blant annet.

Når vår hjemlige propaganda har forsøkt å lansere Norway som fredslandet (med SV som krigspådrivere) er dette å forstå som et særoppdrag,et rollespill, for i realiteten å innføre den nye verdensorden,også kalt Pax Americana. Erik Solheim på Sri Lanka er eksemplet: ingen rettferdig fred for Tamilene, men innføringen av the new world order. Spør tamilene om hva de mener om Soheims fredsarbeid.

Vel. Vi har altså fått høre 24 timer i døgnet at Assads dager i Syria er talte. Unge statsvitere burde skrive en bok om dette også.

Krigens egenlogikk er denne: krigsutviklingen har ført til at de profesjonelle krigerne i wahhabi-salafi-Jihadismen har tatt ledelsen. Det dreier seg om Nusra Front hvor Profetens Ummah fra Norge kjemper og Ahrar Brigadene som får sine våpen fra SaudiArabia og Qatar via Tyrkia og som blir hjulpet av fransk,engelsk militær etterretning i krigføringen. Noen går så langt som å si israelsk også.

Saudisk satelitt-tv dekker denne wahhabi-krigføringen men også andre sympatiserende kanaler. Resultatet er at den befolkningen som ikke er Sunnier i Syria, dvs alawitter, drusere,kurdere,assyrere,kristne,etc meget godt forstår  at såfremt Wahhabi-Salafist-Qaidas kommer til makta i Syria vil de bli massakrert i religiøse stammekriger.

Når da disse nevnte skal velge mellom pest og kolera foretrekker de faktisk et herredømme av Bashar al-Assads type framfor Allahs Sharia i Syria.

For at en gerilja/terror/opprør skal seire forutsetter dette at geriljaen kan svømme som en fisk i folkets hav. Det finnes ikke noe folkets hav for ekstrem Jihadisme i Syria.

Faktisk var det slik at Hizballah i mange år var meget populær blant den selvutnevnte "venstresida" i Norge, men etter at Hassan Nasrallah,bossen, har begynt å si kloke og riktige saker om situasjonen i Syria,blir han aldri omtalt i Klassekampen.

3 januar 13 sa Nasrallah på Manar TV at hvis verden vil ha en politisk,sivilisert løsning av Syriakrigen må Nato-Tyrkia,Qatar og SaudiArabia slutte å levere penger og våpen til Jihadistene.

Men globalistene i EU og USA fortsetter krigsspiralen med soldater og Patriot-missiler langs Syriagrensa.

Hele det offisielle Norway syns dette er strålende saker og er like virkelighetsfjerne som de var på slutten av 1930-årene. Det er skuddpremiere på enhver innsikt som går imot globalistisk krigstenkning. Akkurat som på en rekke andre områder. Får vi snart virkeliggjort George Orwell-staten?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt