Verdidebatt

Årvoll-Lyon

Det lykkelige EU

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Tenk deg at rom-folkets plankeleir på Årvoll i Oslo fremdeles var intakt. En dag dukker det opp 500 norske politifolk fra utrykningspolitiet og arresterer sigøynerne. De får sitt rulleblad sjekket,noen blir arrestert for ymse kriminalitet,120 blir sendt hjem til Romania/Bulgaria.

Det som ville ha skjedd i Norge var at alle de storedle hadde skreket seg hese i tv/radio,på kronikksidene og en undersøkelse ville ha brakt på det rene at mange av de storedle var Ja til EU-folk.

Men Frankrike,som var selve motoren i EU-prosjektet på 1950-60 tallet,oppfører seg nøyaktig slik  som beskrevet, i Lyon tirsdag 28 august 2012. Alle lover,alle manifester for den siviliserte høykulturen som EU skulle være,gjelds ikke i det gamle kulturlandet Frankrike. Alle finord er lagt bort.

Politiets bulldozerer jevner rom-leire med jorda i ett sett.

Et annet hatobjekt blant de storedle er ungarske Magyar Garda og Jobbik. Jeg opptrer nå ikke som forsvarer eller apologet for disse,bare slår fast at den politiske retningen har masseoppslutning i Ungarn fordi den har stått opp mot rom-kriminalitet,ikke minst.

Når "venstre" skal analysere en slik foreteelse spør man aldri om Hvorfor denne retningen har vokst seg stor. Man påkaller seg marxisme, men det finnes det aldri spor av: årsak,virkning,tese,mottese.

Faktisk er det nå slik at dette prosjektet EU med all sin høyedle retorikk,er iferd med å skape et problem for Norden  når nå roma blir stokkjaget fra de sentrale EU-land samt et land som Ungarn. Lovgivningen er slik at romafolket kommer til Norden på 3 måneders turistvisum, men hvem er det som bryr seg om å overholde dette? Å slå seg ned i Frankrike,Italia,Ungarn er intet alternativ, men hvor da?

De sentrale "kultiverte,siviliserte" EU-land kvitter seg med problemene og lesser disse over på andre stater. Fortsetter denne nåværende trenden i EU,vil landene i Norden - overbefolket av storedle i alle eliteposisjoner - i løpet av de nærmeste to,tre årene ha skaffet seg et nytt sosialt problem som det vil koste millioner å "løse". Om noen gang, for det burde være allment kjent at loyaliteten i denne nomadisk pregete kulturen vanligvis retter seg mot stammekongen eller klansjefen. Det er bare "venstresida" som tror at dette er et greit integreringsproblem "vi har råd til." Men i det miljøet er man som kjent virkelighetsvegrere.

Hæren eller politiet?

Onsdag 29 august fikk gangster Walid M. kjørt 30 runder med Kalashnikov-patroner i kroppen i Marseilles. Det var 19 likvidering i området i år.

Så oppstår debatten: skal hæren eller politiet rykke inn i 15 av de jævligste No-Go-Zones i Frankrike som skal påbegynnes i september?

De som vil finlese denne franske debatten må ta seg inn på:

http:www.france24.com

La meg bare si følgende: da den første Intifadaen startet i Paris i oktober/november 2005, sa politiet: dette er bygerilja. Vi er ikke trent for bygerilja. Hæren må settes inn.

Hæren sa: i hæren er det så mange muslimer som kommer fra banlieuene som står i flammer,at det er høyst tvilsomt om de vil krige mot sine trosfeller og tidligere kamerater der.

Der er vi nå. 6 september er det topp regjeringsmøte i Frankrike om akkurat dette problemet og det blir spennende å se hva de kommer fram til.

En kar fra Marseilles som ble intervjuet kort av france 24 sa det slik:

"Hvis hæren går inn.starter tredje verdenskrig."

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt