Verdidebatt

Hvor mange bruker kompasset som Gud har gitt oss ?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hei

Hvorfor er ikke alt som er krevet i Bibelen så intrisant lengere for mange. De plukker ut det og trekker fra det som passer, og slik utvannes Bibelen.

Bibelen er vårt kompass, sammen med den Hellige Ånd. Guds ord er tveegget og går igjennom marg, bein,og legemet. Treffer hjertet. Bibelen er vår veiviser, Bibelen har en historie og fortelle. Er Bibelen like sann i dag? Er Bibelen like kraftfull i dag ? Hvor mange lever etter dette kompasset ? Har vi mennesker forandret Guds ord, tolket det om slik at det kompasset det opprinnligt var, ikke er det samme i dag for mange. Hvordan kan de finne fram til Himmelens porter uten det sanne kompass.? Sin egen visdom dyrker de , men Guds visdom forkaster de. En blind som fører en anne blind ender begge i grøften, slik er det med de som ikke følger sannheten i Guds ord, man kan ikke leke med det som er innskrevet i Bibelen.

MITT RÅD ER Å LESE DET SOM STÅR SKREVT I GUDS ORD.LA DEN HELLIGE ÅND LYSE OPP SKRIFTEDENE FOR DEG. lA IKKE ANDRE BØKER GÅR FORAN BIBELEN. FOR MANGE AV DE BØKENE TOLKER BIBELEN FEIL. DA BLIR MAN MED PÅ LØGNEN. LES GUDS ORD SELV. STOL IKKE PÅ ANDRE.

I dagene av gamle seilskuter, den viktigste enkelt bit av utstyr om bord var sjømann er kompasset. og når vi drar på vår åndelige reise, vi trenger et åndelig kompass for å holde oss på veien mot hjem på tross av vår forvirring, feil og synd. 
vårt kompass, inkluderer vår samvittighet, men er ikke begrenset til det. bra på denne falne verden, vår samvittighet kan den Hellige Ånd pirke i slik at vår samvittighet kan vedlikeholdes av ordet av Gud og bønn, åndelig kompass i våre liv. 
bruke åndelig kompass til å inngå et personlig forhold til Gud, slik at hans kjærlighet og vil åpenbares for deg. folket skal ikke leve av brød alene, men av hvert ord som går fra munn til Gud. Mt. 4:4 bruke åndelig kompass for å lære Guds vilje i ditt liv. men Gud snakker til oss på ulike måter, Skriftene er en sikker plass der gud åpenbarer sin vilje til oss. og han gjør det på to måter

når vi studerer Guds ord, han vil åpenbare sin vilje for våre liv. han gjorde dette for Noah, Abraham, Paul, Moses  og han vil gjøre det for deg. Du kan få en oppsiktsvekkende avsløring eller en serie av små nudgene over tid, men han vil fortelle deg veien. gen. 12:1. og hans veiledning fortsetter på, fordi som vi be og lese Bibelen, vil det være klart at Gud er aldri helt ferdig med oss, for han stadig utvider og utvider horisonten av våre liv. 

når vi studerer Guds ord, vil det hjelpe oss å gjenkjenne hans tilstedeværelse og for å høre promptings av sin Hellige Ånd midt iblandt alle loud roars av hverdagen.

Pottemakeren jobber for oss, hvis vi er villige til la oss lede i Guds sanne vilje, gjør vi vår egne vilje så vil det ta lenger tid å forstå Guds kompass for oss, men lar vi Bibelen fotelle oss hvor den vil føre oss inn i skjulte skatter. slik at den hellige Ånd kan åpenbare dette for oss. så vil vi få velsignelse og glede over visodommen gud har lagt til rette for hver enkelt av oss. Bibelen forteller oss den utrolige historien om nåde, Guds kraft,


Viktig å vokse i Guds ord,men Det viktigste er at man ser hele summen av det som står i Bibelen, ikke bare deler av evangeliet. Det er lett å utvanne det som står i Bibelen. Det er lett å ta det som passer seg selv. men guds ord er lik i dag som den gang det ble innblåst av ånden. bibeln har ikke forandret seg. det er bare vi mennesker som har forandret oss med vår egen visdom.

Sitat dette som står under her skrev Evind flå åpne dører

Syntes det var gode ord å dele

De magnetiske polene på jorden flytter seg med noen centimeter hvert år. Styrken på jordens magnetiske felt endrer seg også over lang tid. Hos Herren skjer det dog ingen forandringer. Kraften i evangeliet er den samme, og Herren forandrer seg ikke.Malaki3,6 slår det fast: «Jeg, Herren, har ikke forandret meg, og dere, Jakobs barn, er ikke tilintetgjort.» Og i Jak 1,17 sies det: «Hos ham er ingen forandring eller skiftende skygge.» Vi kan derfor med stor frimodighet bruke vårt åndelige kompass. Gud er på tronen. Han er historiens Herre og profetienes Mester.

Gjør som Abraham! Sett kompasskurs mot «staden med de faste grunnvoller, den som har Gud til byggmester og skaper» (Hebr 11,10). Følg navigasjonen i 2 Kor 4,18: «Vi har ikke det synlige for øye, men det usynlige. For det synlige varer en kort stund, men det usynlige er evig

Ethvert menneske er en evighetsvandrer. Gud har nedlagt selve evigheten i våre hjerter. For å finne fram til Frelsens havn trenger vi både kart og kompass. Begge deler har Herren åpenbart for oss i Sitt Ord.

Kompasset kan godt sammenlignes med Bibelen, mens Den Hellige Ånd er kompassnålen. Den skjulte kraft som påvirker kompassnålen, er Jesus. Den Hellige Ånds hovedoppgave er nemlig å peke på Jesus for våre hjerter.Joh 16,14 sier: «Han skal herliggjøre meg, for han skal ta av mitt og forkynne det for dere.» Da Jesus var her på jord, var det noe tiltrekkende ved ham. I Luk 5,1 står det: «… folket trengte seg sammen om ham for å høre Guds ord.» Jesus er like tiltrekkende i dag. Det er noe med denne mannen som både kan forandre og forvandle menneskers liv. Ja, han er så attraktiv at kristne gjennom hele vår historie har vært villige til å gå i døden for Hans skyld.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt