Verdidebatt

Iran-dagboken 9

Velkommen til Thorbjørn Egner-land

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

En palestinsk kar som leder en menneskerettighetsorganisasjon på Gaza ved navn Muhammed Abu Rahma skrev da en artikkel 2 januar hvor han påviste at verken Hamas eller PA-regjeringen hadde den aller minste interesse av å ivareta den palestinske befolkningens materielle eller sosiale interesser. Dette synspunktet er blitt framført i tiår av vestlige observatører, men med Rahma skjer dette: to ganger blir han overfalt av maskerte Hamas-folk som forsøkte å drepe ham med kniv.  Nå er han innbrakt til sykehus.

Det som rettferdiggjør at han skal drepes er at Hamas innfører Allahs guddommelige styresett på Gaza,Sharia,og de oppretter et religiøst politi,Muttawa,som skal påse at Hakimiyyat Allah, dvs Allahs herredømme, hersker på Gaza. Når da noen kritiserer aspekter ved Hakimiyyat Allah,kritiserer de Allah. Og da bør man helst dø.

Nå er det da i Norge enorm offisiell begeistring for at Egypt,Tunis,Libya og SYRIA går akkurat den samme veien; de offisielle står og huier islamistene fram. Og det underholdende er da at man er i sjokk over at det kommer en Jihad-video på norsk laget av norske Jihadister. Nå er det jo tiår siden Tron Ali Linstad,som var Norges første Khomeinist,i samarbeid med sine muslim brothers fikk store summer fra Stat og Kommune til å sette opp muslimsk skole og barnehage i Urtegata. Det var naturligvis for å utdanne kadre for militant islam, men da vårt kjære PST skal håndtere disse sakene er de som tatt rett ut av en Thorbjørn Egner-forestillingen. Ikke skjønner de noe av Islam og ikke skjønner de noe av det som foregår rundt dem i verden og knapt nok i Norge. - Problemet jeg får ved å sitte å se på offisielle tv-debatter om dette,er at jeg blir sittende å tenke på hvor lenge nasjonen Norge kommer til å vare med slike ledere og "eksperter". Hvis det ikke skjer noe snart vil vi opphøre.

Jeg har skrevet så mye om militant islam i mitt liv at jeg er dritlei det,men i anledning oppstyret som nå er,må jeg komme med noen bemerkninger.

Muhammed sa: Al-harb khuda,vilket betyr KRIG ER BEDRAG.

Omdann hele verden for islam-

Såfremt det tjener Islams sak er det fullt tillatt å LYVE overfor

ikke-muslimer,kafirer. TAQIYAH.

Såfremt et forvirret norsk menneske husket de to begrepene AL-HARB KHUDA og TAQIYAH ville man kommet langt.

En muslim er ikke  en " god muslim" såfremt han ikke gjør noe for Islams utbredelse og seier, det være seg på det økonomiske,det organisatoriske eller ideologiske området. Så godt som alle retninger skal mot Allahs Sharia-stat.

Uenigheten mellom Shariatilhengerne går utelukkende på TAKTIKK. Qaradawi som er talsmann for Muslim Brotherhood-bevegelsen er av den oppfatning at Europa skal erobres via DAWA, misjonering og bygging av islamske infrastrukturer.

Qaida mener at terror og vold er veien å gå,å drepe seg vei.

Naive folk vil nå tro at det hersker krig mellom disse to retningene vilket det absolutt ikke gjør. All forskning viser at finansieringen av terrorQaida kommer fra nettopp Muslim Brotherhood banking og charities,velstående wahhabier og muslimbrødre.

Det som da skjer såfremt Qaida-folk har gjort noe voldelig i Europa (sjokk,sjokk,sjokk)er at de "moderate" MBere blir dratt fram center stage i tv og media og blir spurt: Hva mener dere at vi skal gjøre? Jo,sier da folk fra Qaradawi-tenkningen, det er jo mange muslimungdommer som drifter frustrerte rundt,får ikke jobb og er fremmedgjorte. Vi tror kanskje at det hadde vært klokt å bygge muslimske ungdomsklubber,muslimsk yrkesopplæring og muslimske kultur- og sportsentra og såfremt det fantes penger kunne vi påta oss det ansvaret å bygge opp dette sikkerhetsnettet for Qaida-inspirert ungdom.

- Dette er absolutt noe vi må se på,sier da de offisielle. Vi er så glade for at vi har så positive representanter for et moderat islam blant oss. Dette er nok veien å gå. Vi vil ta det opp i kommune og Storting,det skal ikke stå på pengene. Forslagene dere kommer med vil bygge troverdighet og tillitt.

Det tror vi også,sier Qaradawi-tilhengerne og tenker sitt.

Men,legger en offisiell til, vi har også mange kirker som ikke er ibruk. Kanskje de kan ombygges for dette behovet?

Ja,svares det, det er en meget god ide som vi må se på.

= = =

Så er det da dette med Qaida som nærmest er helt ubegripelig - også for PST virker det som.

I januar 2005 utga Qaida-strateg Abu Musab al-Suri 1600 siders dokument: "The Global Resistance Call". Ingenting tyder på at PST-folkene har lest dette skjønt det finnes på engelsk. Hovedpoenget er der: Qaida må bryte med tradisjonell Qaida-struktur og gå inn for en celleoppbygging som er adskilt,isolert,autonom og som bare i ytterste nød kommuniserer med andre Qaida-celler.

Det betyr at en Qaidacelle i Oslo kanskje ikke vet at det eksisterer en i Malmø,Kjøbenhavn eller Bergen for den saks skyld. De fleste Qaida-organisasjoner i verden kaller seg overhodet ikke Qaidas og utgir program,etc som skal tildekke deres egentlige oppgaver. Så fort en organisasjon blir forbudt,dukker den opp igjen umiddelbart, men med et nytt navn.

Hvis vi forflytter oss til Libanon har Qaida-trenden der opptrådt under navn som Fatah al-Islam,Jund al-Sham og Abdullah Qassam Brigadene. Fra Norge går det massivt reiseliv til somaliske Al-Shabat som er ledet av veteraner fra Qaida.

Hele den internasjonale Qaida-bevegelsen jobber nå for å få fjernet Bashar al-Assad i Syria. Hvorfor? Bashar al-Assad tilhører en tvilsom retning innen Shia-islam og hva verre er: han har ikke innført Sharia-loven i Syria. Det betyr ifølge Qaida-ideologien at han IKKE ER MUSLIM!!!! Da bør han drepes.

Så Qaida er på plass i de syriske byene Homs,Al-Qusair og Tal Kalakkh og dreper for fote sine fiender av Allah som de har for vane.

Nå vil kanskje noen si: dette høres veldig vanskelig og komplisert ut, men det er ikke det. Såfremt man leser den drepte Syed Saleem Shahzads bok Inside al-Qaeda and the Taliban fra 2011, har man all den basiskunnskap man trenger. Nå sier en norsk ekspert at Qaidas har trukket seg ut av Afghanistan og Pakistan. Mye tyder på at han har et poeng der, men det som har skjedd er at pakistanske grupper har overtatt funksjonene,men ikke navnet.

Her skriver Syed at f.eks Lashkar-e-Taiba, som er Hamas broderorganisasjon, lenge har delt sine kadre med Qaida. Og Syed legger til: "Al-Qaida kjemper for KOMPLETT IDELOGISK KONTROLL over alle muslimske motstandsbevegelser over hele verden."

= = = = = = =

Det som høyst sannsynlig er den nye hodepinen for den israelske hæren er at Hamas og Islamsk Jihad ligger i forhandlinger om sammenslåing. Det er ingen hemmelighet lenger at Israel vil ha et nytt militært inngrep på Gaza av den grunn at fine,avanserte våpen fra Gaddafis Libya har blitt smuglet inn. Det dreier seg om skulderraketter som kan skyte ned fly og anti-tanks våpen.

Islamsk Jihad var en forlengelse av Irans Al-Quds brigaden som er Irans utenlandshær.Kadrene der er utdannet i Bekka-dalen i Libanon og i Iran og sammenslåingen med Hamas danner en formidabel militærmakt. Israel kommer virkelig til å få det stridt i neste Gazakrig.

Den samme Al-Qud brigaden truer nå med sabotasje i Tyrkia siden Tyrkia har gått med på å sette opp en USA radar-stasjon rettet mot Iran.

Dette får være nok for idag. Så kom altså Qaida til Norge til alles store overraskelse,nasjonen som mer enn noen annen har hjulpet islamismen fra. For en gjeng.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt