Verdidebatt

Forståelse av situasjonen

Hvordan lese Stoltenbergs nyttårstale

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Stoltenbergs nyttårstale har blitt omtalt av Ole Jørgen Andfindsen,Hans Rustad og mange kloke folk på document og Fjordmannen på Gates of Vienna.

Stoltenberg langer ut mot "totalitære forførere" på nettet som skal møtes med motstand og maner til "YTRINGSANSVAR". Problemet blir da hvem som skal ha definisjonsretten over ordet "ytringsansvar" og lignende ord som nå brukes.

Slik både ærede Rustad og Andfindsen skriver om dette på sine respektive webber,med masse kloke ord om demokrati,individuell frihet,formyndermentalitet,opplever jeg det slik at de overhodet ikke er oppe i situasjonen i verden i øyeblikket. Det er dannet norsk intellektuell diskurs som ikke for bare sitt liv vil ta i det internasjonalt ubehagelige for øyeblikket. Det er ikke lenge siden jeg skrev et dobbeltinnlegg her på verdidebatt om hvorfor ytringsfriheten vil bli avskaffet i sin nåværende borgerlig-liberale form.

Thorbjørn Jagland er jo generalsekretær i Europarådet og derved en insider for hvordan verdens globaliseringselite tenker. Altfor lite oppmerksomhet vies til hans artikkel i Aftenposten 2 januar 2012,Nye Murer vil falle,hvor han gjør gjeldende at de "universelle menneskerettighetene" skal stå over enhver ideologi og religion.

Som vanlig sauser Jagland faktiske saker inn i en velling av honnørord og legger på svøm med en helt særegen pompøsitet som er hans kjenne. I Norge går som kjent alt.

De "universelle menneskerettighetene" har jo kontinuerlig vært oppe til behandling i FN siden 1970 for å være lovverket for den globaliserte verden uten grenser. Her er da det viktige som Jagland ikke nevner med et ord: at EU 28 november 2010 vedtok en erklæring som nok må sees på som starten på en ny lovgivning for hele verden. Den kalles "Framework decision on combating racism and xenophobia."

Det denne erklæringen nå benyttes til er en praktiserende LOV som forbyr kritikk av Islam og følgende personer har måttet gå i rettssaker for brudd på dens ånd: Gregorius Nekschot,Jussi Halla-aho,Gert Wilders,Lars Hedegaard,Elisabeth Sabaditsch-Wolff og mange franskmenn. Som sistnevnte Wolff bemerker i et ferskt intervju: med denne loven er tradisjonell europeisk ytringsfrihet opphevet.

Det som imidlertid er tillatt er å skrive rent infantile artikler om Muslim Brotherhood og Hamas i internasjonal presse slik som statsminister Jonas Gahr Støre gjorde i The New York Times 14 feb 2011 og i The New York Review of Books 7 april 2011.

Det bør være mulig å forstå at Jagland,Støre,Stoltenberg er store i internasjonal politikk fordi de er i avantgarden for den globaliserte verdensorden under FN og NATO.

Hvis da undertegnede skriver at Hamas jevnlig har utført borgerkriger og massakrer av sine egne palestinske landsmenn,vilket kan dokumenteres ved videoer,dokumentarfilmer og bøker, og derfor har åpenbare nazistiske trekk,er dette tankekriminalitet etter EU-forordning av 28 november 2010.

En avis som Klassekampen har jo rett og slett drevet digging og kultus av Hamas,men det faller utenfor teorien om "ekstremisme" som makten nå definerer den.

Her skjer det da veldig interessante ting. Umiddelbart etter 22 juli 2011,ble en rekke skikkelser fra den selvutnevnte "venstresida" invitert til NRK og ellers slått opp i media. En kjent person foreslo at Overvåkningstjenesten PST skulle hyre inn konsulenttjenester fra "venstresida" som var best skolert på norske tenkeavvik.

Øyvind Strømmen ble av den norske makten løftet fram som en oppmodernisert versjon av den spanske inkvisisjonens Torquemada og uttalte til Vårt Land i høst at han ønsker mer PST-patruljering på nettet: "Litt sånn som de gjør når de spaner ute på torget eller gaten. Jeg tror det ville ha samme effekt som mer synlig politi i gatene."

To journalister i Klassekampen, Kristjansson og Vegstein,tar 3 januar 2012 til orde for at det innføres en større grad av "registrering og moderering av det som i dag for en stor del er anonyme nettdebatter."

En ser da at den selvutnevnte "venstresida" overhodet ikke har noe ønske om å være en rebell eller en "statsfiende" i tradisjonen Hans Jæger,Helge Krog,Jens Bjørneboe og Georg Johannesen, men tilbyr seg å være samarbeidspartnere for den politisk korrekte statsmakten for å oppspore avvik fra offisiell tenkning. Det kommer naturligvis av at den nye globaliserte grenseløse verdensorden som Europarådet,FN og NATO jobber med,gir utrolige karrieremuligheter for akademisk ungdom som nå preger "venstresida".

Store krigsprosjekt forestår i året 2012. Stormakter som Kina og Russland stiller seg nå bak Iran. En må absolutt regne med at under krig og europeisk fattigdom,blir Stoltenbergs "ytringsansvar" presset ned til det minimale. Naturligvis godt hjulpet av landets politisk korrekte som i øyeblikket har det totale hegemoni på all debatt. Takket være "venstresida" som er det motsatte av det de utgir seg for,et tankepoliti i globalistenes tjeneste.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt