Verdidebatt

En tid for å avstå

Jeg har ikke vært aktiv på flere måneder på Verdidebatt. Det føles ærlig talt godt - for en går ofte i kamper her inne. Jeg tror at for mye tid her, på facebook og andre nettsteder gjør at vi mister energi. Men vi vil gjerne ikke innrømme det selv.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Avhengighet er aldri en bra ting - av hva enn det måtte være. Utenom selvsagt litt mat, vann og..Gud. Når mennesker føler behov for å sitte flere timer hver dag på Verdidebatt, Facebook eller for den saks skyld i ulike spill vil jeg påstå at de er avhengige. De blir sløve og ser det ikke selv.

Når de i tillegg blir bitt av kverulantbasillen, blir det enda verre. Man liker å "ta" andre, sitter å hisser seg opp eller gleder seg over at motparten blir sint og går over streken. Eller man sitter å forsvarer noe uten å forstå at meningsmotstanderen aldri vil skifte mening uansett.

Til mine medkristne her inne: Glem aldri at det å be for andre har så mye større effekt enn å prøve å overtale dem!

Verdidebatt kan være et godt sted om man ikke er avhengig å av å være her hver dag i flere timer. Timer man kunne brukt på mer oppbyggende ting. Det er et bra sted om man behersker seg selv og har indre ro, til og med når man får størst angrep. Det er en god nettside om man har overskudd fra før og har viktigere ting i livet på stell, som familieliv, venne-liv, studier, jobb osv.

Jeg ville bare dele dette, og hvis noen ønsker å kverulere, så lover jeg å ikke svare ;) Hehe. Men jeg verdsetter meninger om det jeg har skrevet. Jeg ønsker alle godt.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt