Verdidebatt

Gratis annonsering

Det er kanskje ikke alle menigheter/ kirkelige ansatte som er klar over det. Men på gudstjenestelisten/ kirkenorge.no kan alle menigheter annonsere sine gudstjenester og andre arrangementer gratis.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Siden 2006 har jeg jobbet med kirkenorge.no. En nettside der jeg har samlet inn bilder av nesten alle kirkene i Norge og lagt ut informasjon om de enkelte kirkene. For snart tre år siden ble kirkenorge.no overdratt til avisen Vårt Land. De har siden da sammen med meg videreutviklet siden. Siden fremstår nå som helt ny med mange nye funksjoner og brukermuligheter.  En av de nye funksjonene på siden er kunngjøringer av gudstjenester og andre arrangementer. En samkjøring av gudstjenestelisten.no og kirkenorge.no gjør slik at alle menigheter kan annonsere sine arrangementer GRATIS på begge steder.

For å legge ut sine arrangementer på gudstjenestelisten.no/ kirkenorge.no går man inn på gudstjenestelisten.no og registrerer sin menighet/ kirke der. Når man så legger ut sine arrangementer vil disse vises på både gudstjenestelisten.no og kirkenorge.no. Hvis man ønsker å vises på gudstjenestelisten i avisen Vårt Land vil man også kunne gjøre dette via gudstjenestelisten.no. Dette er imidlertid  en betalingstjeneste.

Da begge sidene er mye besøkt er dette noe jeg vil anbefale at alle menigheter gjør. Etter at man har registrert menigheten første gang får man brukernavn og passord. Da tar det bare ett minutt eller to og registrere sine arrangementer hver uke.

Jeg anbefaler også at alle menighetskontorer/ ansatte å besøke kirkenorge.no og at dere kontrollerer at informasjonen som ligger der om deres menighet/ kirker er korrekt. På nettsiden kan menighetene også publisere sine menighetsblad og selv laste opp bilder både av kirkene og arrangementer i menighetene.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt