Verdidebatt

En forræder i Det hvite hus

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Dette innlegget er basert på en profeti av KIm Clement - og da er det gjerne greit å begynne med ltt info. om KC:

Han er født i Sør-Africa i 1956.  Hadde en oppvekst med drugs & rock&roll inntil han en natt i 1974 i fortvilelse nedruset ropte ut navnet "Jesus".  Mens han var på vei til nedsig i gaten var det en hånd som rakte seg ut mot ham og hjalp ham opp.  Det var en kristen som videre ga ham de grunnleggende kunnskaper og fra den dagen av har KC vært en Jesu Kristi ettefølger.

KC har drevet med litt av vært i det kristne arbeidet, men i dette innlegget går jeg videre med hovdfokus på hans profetiske bidrag.

KC har uttalt:  "Prophets were called to watch, which sometimes demanded unusual and difficult journeys.  Isaiah was privy to the conversation of God, and heard them discussing the future of Israel.  However, Elisha heard the plans of the enemy and revealed them to the King, placing himself in av very difficult posession.  I myself must also mount the watchtower."

Legger inn en link til hans profetiske database

Profetien med tittelen :  "Betrayal in the White House" ble framsagt den 25.03.10.  Temaet er "Ødeleggelse av Guds folk."  Det er et spill om Israel - og - USA - en sammensvergelse om å utrydde Guds folk.  Denne sammensvergelsen ville ikke lykkes - slik den heller ikke lykkes i Ester's dager.  Men det vil bli "very close"....

Han sier at som et resultat av et næremst bankett-møte vil det avstedkomme 10 mindre kriger- de er harde, men kortvarige.  I disse krigene høres det ut som om Israel og USA står sammen, ifølge KC.    Men alt dette skyldes et forræderi i det Hvite Hus som vil skade presidenten og mange folk som står ham nær.  Gud vil beskytte sitt folk.

Djevelen vil bli kvitt oss som tror.  Vi er i en tid der Gud trenger oss åndsfylte kristne for å avsløre og drive ut det onde som kommer mot nasjonene.  Djevelen vil ta bort gudsfrykteni nasjonene.  Men- ut av denne krisen vil det komme et åndelig gjennombrudd.  Krise betyr på kinesisk "fare" og "mulighet".  Han konsentrer budskapet om at en krise er en "hiddenb oppurtunity".

Iran derimot vil få sitt "judgement".  Krise betyr på hebraisk "fødestol"  - smerte... og så ... plustselig Glede - over at en skapelse er fullført.

Har dere på VD noen kommentarer?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt