Verdidebatt

Trist ........ :(

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Med morgennyhetene kom følgende melding: "Første i Norge: Katolsk biskop tilstår overgrep"

Biskop Eidsvig sier dette i en pressemelding:

Jeg er helt sjokkert, men sier likevel med Biskop Eidvig: "Et lite lyspunkt midt oppi fortvilelsen vi alle føler i dag, er at Den hellige stol i tilfellet med Müller handlet raskt, kontant og med umiddelbar virkning da saken ble meldt. Selv om forholdet er foreldet etter norsk lov, gjelder Kirkens indre justis like fullt. Derfor står Müller i dag uten kirkelig oppdrag". (Fra pressemeldingen).

........................................................................

Alle er hjertlig velkomne til å delta med sine tanker på denne tråden! Selv tror jeg at jeg må få ta de råd jeg har fått vedrørende egen helse alvorlig. Jeg skulle hvile meg mye. I forgårs sovnet jeg momentant i flere timer etter å ha brukt mye tid her på VD. I går fikk jeg ikke sove og satt lenge oppe og skrev. Jeg tror vi bør følge de råd vi får og ta det med ro når vi har fått beskjed om det.

Jeg håper at dere forstår at jeg ikke syns det er gøy å snakke om sykdom. Men jeg er av den gamle skole som mener at man ikke bare kan forsvinne uten å gi folk man diskuterer med en grunn.

Da ønsker jeg dere god diskusjon (om noe kan føles godt i en slik diskusjon hvor en norsk biskop fra Trondheim har forbrutt seg).

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt