Anmeldelser

Solid fra Seven

Barneartistene Seven leverer julemusikk på høyt nivå.

Barnegruppa Seven har rukket å bli en moden, voksen aktør i den kristne, norske musikkbransjen. Etter 14 år og en rekke utgivelser er de nå aktuelle med juleplata Stjernen er tent. Og de skuffer ikke.

Foruten klassikerne «Betlehem» (Andrae Crouch) og «It's the most wonderful time» (Wyle og Pola), står Melinda E. Løver og Britt-Venke Oldebråten for det meste av materialet med et tilskudd av Bente Harestad Haukaas.

Produksjonen er som platecoveret gir lovnader om; den har en relativt blankpolert finish. Arrangementene er gjennomarbeidet, vokalistene er varierte og sterke, koristlinjene er gode og tekstene velskrevet. Produsent Ronny Jansen og vokalarrangør Kristin Graff har gjort en god jobb sammen med Løver og Olderbråten og formet dette til en juleplate jeg tror vil snurre i mange hjem.

Når sanger og sangere blir for godt produsert, balanserer man på en tynn line for ikke å bli anonyme og kjedelige, men Seven faller heldigvis ikke i den grøfta. Den røde tråden gjennom plata, det solide håndverket og troskapen mot julens budskap, gjør at Seven er et godt alternativ i julemusikkjungelen.

På nettsidene står det at visjonen er «å spre glede og engasjement i det kristne arbeidet blant barn» og å «være en real vitamin-innsprøytning for lokalmiljøene vi besøker!» Det klarer de.

De kristne barneartistene har solgt mer enn 60.000 plater så langt, det står det respekt av. Gruppen tilbyr en rekke ulike arrangementer som Gospelfester og Bibelmusikal.

Denne utgivelsen tror jeg treffer blink midt i det segmentet den var tiltenkt.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Anmeldelser