Min tro

Min tro under Olavsfest: Se intervjuet med Marthe Valle

Vårt Land-journalist Alf Kjetil Walgermo møter fem profilerte mennesker om tro, tvil og eksistensielle spørsmål. Først ut var artist og låtskriver Marthe Valle. Se hele samtalen her.

I 29 år har Vårt Land pratet med mennesker om hva de tror. De siste årene har vi tatt med disse samtalene til Olavsfestdagene og Vår Frue kirke i Trondheim.

På grunn av koronakrisen blir Olavsfest litt annerledes, men du kan følge Min tro-samtalene direkte her. Intervjuene blir strømmet direkte av Adresseavisen i samarbeid med Olavsfest 2020.

Artist med bestillingssalme

Først ut er Marthe Valle. Hun er en spellemannsprisvinnende artist og låtskriver fra Harstad. I mange år har hun markert som aktivist og med et sterkt engasjement for flyktninger.

Valle har også skrevet bestillingssalmen til årets Olavsfest, «Ære være vi».

Artisten var også én av dem som deltok i Vårt Lands salmedugnad i vår:

Programmet for Min tro under Olavsfest 2020 er:

• Onsdag 29.07: Marthe Valle

• Torsdag 30.07: Solfrid Molland

• Fredag 31.07: Olav Fykse Tveit

• Lørdag 01.08: Tord Gustavsen

• Søndag 02.08: Haddy N'jie

Alle intervjuene starter klokka 15:00 og blir gjort av Vårt Lands Alf Kjetil Walgermo.

LES MER:

• Marthe Valle: Musikken kan sette ord på alt det vi ikke har ord for

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Min tro