Reportasje

Hør hele saken med Heidi Halvorsen i lydform

For Heidi Halvorsen var noe av det vanskeligste med å miste synet, alle som ville be for henne. Her hører du Dana Wanounou lese hele intervjuet med Heidi.

Få nyhetsbrev fra Vårt Land. Meld deg på her!

Av og til skulle Heidi Halvorsen ønske hun hadde stempel i panna, som sa: 'La henne være i fred, hilsen Gud' .

Heidi Halvorsen var 28 år gammel og gikk på Bibelskole i Re, Vestfold, sammen med mannen sin. I løpet av de to årene fram til hun ble 30, fikk de to barn, Milla og Joel. I samme periode ble hun blind.

– Det har vært to store ting å bearbeide i ettertid. Det ene var det at jeg mistet synet. Det andre var alle som ville be for meg.

– Hva ba de om?

– De ba om at jeg skulle få synet tilbake. Mange ganger. Jeg var lovsangsleder, og veldig synlig når jeg dukket opp med min hvite stokk. Folk kunne komme og legge hendene på meg mens jeg satt og spilte piano.

– Uten å spørre?

– Ja, og om jeg selv oppsøkte forbønn for noe helt annet, ville det alltid dukke opp. En dag ble jeg oppsøkt av en person som sa hun hadde fått et syn fra Gud om at jeg skulle få synet tilbake. Hun hadde med seg to grønne blader som hun la over øynene mine og sa: «Gå og vask deg».

Heidi Halvorsen skulle til å undervise en pianoelev. Hun gikk ut av rommet, og gjennomførte pianoundervisningen uten å ha vasket øynene.

Hele saken i tekstformat kan du lese her.

Live Lundh

Live Lundh

Anmelder i Morgenbladet.

Dana Wanounou

Dana Wanounou

22

Annonse
Annonse

Mer fra: Reportasje