2765 treff for "ole-johannes-aleskjer"

På sitt første album på elleve år søker Annie (42) igjen punktet bredt anlagt pop burde dreie seg om: lettilgjengelig overflate, dybde under.

Ellen Andrea Wang vil med sitt nye album fremme kvaliteter som er sårt tiltrengte i 2020: Ro. Enkelhet. At en tone får synge ut.

Oddrun Liljas virke har de senere årene bragt henne verden rundt. Er det ikke en håpløst omfattende tanke for en norsk jazzgitarist å favne så mye av verden i 10 sanger?

Åleskjær anbefaler: Aj, levende mennesker med instrumenter!

Den unge altsaksofonisten Immanuel Wilkins’ debutalbum om afroamerikansk erfaring slippes på et tidspunkt da noen av de vondeste av disse erfaringene igjen er sterkt aktualiserte i hjemlandet.

Et politisk korrekt samfunn uten nåde er som det verste religionen kan tilby og uten noe av dens skjønnhet, hevder den australske rockeren Nick Cave.

André Bratten er i det vanskelige hjørnet når han nytolker den norske black metal-gruppa Mayhem og Conrad Schnitzler, en pioner innen den tyske elektroniske musikken.

Bobbie Gentrys gjenutgivelse er original på den drømmende måten bare 1960-tallet kunne være det.

Kurt Cobain fra Nirvana var blant dem som skapte fornyet interesse for gruppa gjennom å liste Colossal Youth blant sine favorittalbum gjennom tidene.

Annonse
Annonse

Mer fra: