Nyheter

Kvinne bet av fingeren til kvinne i moské, må stille på tiltalebenken tirsdag

En 52 år gammel kvinne fra Asker møter i Oslo tingrett, tiltalt for å ha bitt av lillefingeren til en annen kvinne i en moské i Oslo.

Hendelsen fant sted i Tawfiiq Islamsk Senter i Åkebergveien på Grønland i februar. Den tiltalte kvinnen bet av øverste del av beinet av lillefingeren til fornærmede, ifølge tiltalen. Påtalemyndigheten mener 52-åringen må dømmes for grov kroppsskade fordi volden «har hatt til følge uhelbredelig lyte eller skade eller arbeidsudyktighet av noen varighet».

Den fornærmede, en kvinne i 30-årene, ble sykmeldt i 17 dager etter hendelsen.

Det var sent på ettermiddagen 9. februar at politiet fikk melding om slagsmål i moskeen, og at den fornærmede kvinnen blødde og var bevisstløs. Da en politipatrulje ankom stedet, måtte de lete en stund før de fant den avbitte fingertuppen og fikk sendt den til sykehuset, ifølge VGs omtale i en nyhetsmelding om hendelsen.

LES MER:

* Bashe Musse (Ap): Dette er problemene i Tawfiig

* Byfogden satte ned foten for moské-kupp

---

Fakta:

---

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter