Les mer om FiH

Teologi, misjon og RLE

Bilde 1 av 4


Fjellhaug Internasjonale Høgskole (FiH) tilbyr studier innen teologi, misjon og RLE. Vi er en privat høyskole lokalisert på Sinsen i Oslo. Her har vi holdt til i over hundre år og utrustet mennesker til arbeid i kristne kirker, menigheter og organisasjoner. I de senere årene har vi også utdannet flere som jobber i skole.

Hverdagen ved FiH består av forelesninger, studier på lesesalen eller i biblioteket, og tid sammen med andre studenter og ansatte. Vi tror det sosiale er en viktig del av et god studie- miljø. Derfor ønsker vi å skape en nær kontakt mellom studenter og forelesere. Studenter og ansatte spiser en god lunsj sammen hver dag, og en del studenter bor på eller rett ved skolen. Om kvelden har de tilgang til bl.a. treningsrom og gymsal. For de som ønsker er det formiddags- andakter.

Uansett hvor du kommer fra, hvis du ønsker å utdanne deg til en jobb innen kirke, skole, menighet eller misjon er det plass for deg på Fjellhaug. Det er også mulig å ta mange av våre emner som fjernstudent.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter