Verdidebatt

Moro med EM i fotball.

Speilingen av en gal verden.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Fotball EM i Frankrike begynner 10 juni og varer en hel måned. Dette kommer til å bli noe av det vanvittigste sportsarrangement som noen gang er avholdt og på tydeligste vis demonstrerer at det gamle Europa er fullstendig ute av balanse.

Det har mere karakter av en sikkerhets og militærmanøvre enn et sportsevenement.90 000 personer skal holde ro og orden rundt kampene. Av disse er 77 000 politi og gendarmerie. Hvert fotballag får 17 politifolk og 2 commandosoldater til å passe på seg.

Men så begynte fransk etterretning å saumfare navnene på 3 500 securitypersonell som var fra private firmaer og kom til den konklusjon at 82 av disse enten var sympatisører eller medlemmer av islamistiske Jihadgrupper. Utrensking forestår.

Så var det redaktøren av det kritiske magazinet Compact,Jürgen Elsässer, som skrev en artikkel hvor han stillte spørsmålet om hvorvidt tyrkisk/tyske stjernespiller  özil hørte hjemme på det tyske landslaget da han brukte enhver anledning til å markere sin tilhørighet til radikalt islam. Prioritere reiser til Mekka istedet for treningssamling etc

Det som da skjedde var at Elsässer - som trolig ikke visste hva han gjorde - mottok 700 dødstrusler,ikke bare mot seg selv men også familien. Han må nå ha politibeskyttelse. 500 islamistiske terrorister går nå løs i Tyskland ifølge Bundeskriminalamt.

Så var det da det såkalte venstreekstreme ANTIFA (antifascistisk) som er noe av det merkeligste "venstre" som opptrer på verdensscenen. Det hevdes  at deres viktigste informasjonsredskap foregår på webben  INDYMEDIA som er statssubsidiert. Men det er jo også Al-Klassekampen og overvåkningsbutikker av typen Vepsen.

Disse omtales nå som " Merkel-Jugend" og driver vold mot anti-globalistiske organisasjoner og partier i Tyskland. Ikke synderlig straffet for det.

Det beste jeg har funnet i tysk presse i definisjon av Antifa er dette:

"die pseudolinke Antifa sind die SA (Sturmabteilungen) the New World Orders hochfinanz"

(pseudovenstre Antifa er den stormavdelingene til den nye verdens høyfinans)

Nå kan dere selv gå inn på nevnte blog og lese hva de skal ta seg til under fotball EM.

Jo det tyske Antifa skal i første rekke rappe alle tyske flagg de kommer over for nasjonsflagg er symboler på en verden med grenser og nasjoner,mens Antifa står på samme politiske linje som globalistene: "Borderless world" som John Kerry nettopp mante til.

Dessuten hater de tyskere og helst så dem døde: "We love Volkstod".

Så har vi den situasjonen at tredje-verden-folket i Frankrike er sinte fordi det ikke er nok afrikanere og arabere på landslaget.

Jeg gir meg nå og kommer tilbake med politiske fotballnyheter. Dette blir hinsides all vett og forstand i en hel måned.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt