Verdidebatt

Blir Aftenposten nedlagt?

Rossavik verdensberyktet og mer.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Frank Rossaviks oppskrifter på å produsere vakre og politisk korrekte barn sprer seg nå verden rundt på nettet. Han kan faktisk bli en berømthet på sine anbefalinger om over- religionene sex.

Men Aftenposten gir seg ikke der. Nå slipper de til en juridisk postdoktor,Anine Kierulf,idag 17 april som redegjør for at Merkel ved å gi grønt lys til tysk rettssak mot Jan Böhmermanns Erdogans-satire,driver med voksenopplæring av Erdogan i "rettsstatens betydning i reelle demokratier."

Det jurister i Tyskland har vært opptatt av er om Kanzler Merkel med sin bizarre aylpolitikk har brutt grunnloven da denne aldri noen gang har vært oppe til debatt og ratifisering i Bundestag - altså et eklatant brudd på rettsstatens betydning. Men ikke nok med det: effekten av Merkels egenrådighet sender EU til full oppløsning. Og hva enda verre er: til voksende fiendskap mellom de 28 tidligere statsvennene i EU.

Det er bare Aftenposten i Norge som kunne finne på å trykke noe så skrullete som Kierulfs artikkel som også går inn i historien på lik linje med Rossaviks produksjon av vakre politisk korrekte barn.

La oss nå erindre at det var Tyskland som var kjæreste-partner til det tyrkisk Ottomanske Imperiet. Keiser Wilhelm II innfant seg i Damaskus 1898 og forsikret Ottoman-Kalifen at Tyskland sto som Shutzherrn over muslimene. Om dette kan det skrives mangt, men det endte opp med at OttomanTyrkia ble en alliert med Tyskland i første verdenskrig.

I annen verdenskrig strømmet de sentralasiatiske tyrko-muslimene til Wehrmacht i et antall frivillige på rundt 150 000. Tre tyrko-muslimske bataljoner slåss utenfor Hitlers bunker i Berlin til siste mann.

Etter krigen var det Gerhard von Mende som fikk i oppdrag å gjenoppbygge de tyrko-tyske relasjonene. Se boka: Ian Johnson "A mosque in Munich" 2010.

Da Tyskland fikk gjenoppbygget sine økonomiske muskler rundt 1960,var det første satsningsområdet for tysk geopolitikk: Tyrkia.

I januar 2014 skjedde det da viktige saker i høyere tysk politikk for i Bundestag ble det høytidelig erklært at nå var Tyskland klar til å drive WELTPOLITIK. Og det betydde at store planer for et utvidet og ultramoderne forsvar ble framlagt. Forsvarsminister Ursula von der Leyen. Det er situasjonen.

En sentral akse i den aktuelle tyske Welt-politik tenkning er allianse med Tyrkia. Det er ikke Frankrike som slåss for at Tyrkia skal ha visafritt EU og EU-medlemskap så fort som mulig. Det er Tyskland. I juni 2016 braker det løs: 75 millioner tyrkere er halvt EU-medlemmer.

Det er Tyrkia-Tyskland alliansen Merkel jobber for. Ikke for å undervise Erdogan i tysk rettspleie som Aftenposten markedsfører.

Det bildet som nå de offisielle norske media gir av den europeiske utviklingen er en form for ideologisk kriminalitet. Alt som er viktig sjaltes ut og vi får bare pseudo-humanistisk skval på alle tv-kanaler.

Søndag 10 april var det tyske politiet i krig i Køln og Stuttgart i den kurdisk-tyske krigen som pågår der. Tyskland har ikke politimannskap nok for dette.

15 april fikk vi raseringen av metrostasjonen Stalingrad i tjukkeste Paris og alle nyhetskanaler i Europa bringer bilder fra asylantberserkeriet som nå er den nye normaliteten i det siviliserte Europa.

Ved metroen Kottbusser Tor midt i Berlin-Kreuzberg foregår det nå mord,voldtekter og ran midt på blanke dagen i publikums nærvær. Tyske aviser har videoer i fleng. Ny normalitet i Tyskland som ikke interesserer like lite som drepingen i Gøteborg og Malmø.

Italia er omtrent like skakkjørt og fattig som Hellas og her kommer de nå i tusentalls fra Libya,men de har jo tenkt seg til Tyskland og nordEuropa for i Italia er det ikke mye NAV å hente. Så sementerer Østerrike Brennerpasset. De kommer ikke gjennom.

Da gjenstår bare kløvstier gjennom de sveitsiske alper, men det vil ikke Sveits vite noe av skal brukes og har satt inn PANZER-STYRKER som sperrer,samt den nasjonale militsen satt i trening. Italienske politikere raser, landet har ikke penger til asylanter på lik linje med Hellas.

Det har vakt oppmerksomhet at en syrisk-ortodoks biskop,Isa Gürbüz,har latt seg intervjue i tagesanzeiger.ch  14 april med melding om at: "Was heute in Nahen Osten geschiet,wird auch hier in Europa passieren... In 20,30 Jahren wird es in Europa eine muslimische Mehrheit geben. Die hälfte der europäischen Frauen wird dann eienen Hijab tragen."

På kommentatorfeltene er man helt enig med biskopen, bortsett fra tidsprognosen: den allminnelige oppfatning er at det vil gå mye,mye fortere.

For å forstå dette er det nødvendig å registrere hva som skjer både i Kottbusser Tor og Stalingrad Metroen i Paris. Pro-Erdogan-togene i tyske storbyer likeså.

Men hvem i Norge vil det? Nei,da heller stupide artikler i Aftenposten,det rene cover up.Norskingene skal ikke skjønne bæret. Det er politikken.

Barry Rubin/Schwanitz: Nazis,Islamists and the making of the modern Middle east.2014.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt