Verdidebatt

Å være en Jesu tilhenger.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hei

Det å være en Jesu tilhenger kan koste deg mye om man er villige til å ta de nødvendige stegene ut av vår egen comford sone som man har laget på veien,  for Det å være Bibel tro kontra de liberale, Den rettferdige kommer til å vokse i sin tro, mens de ugudelige blir mere ugudelige i sin framferd. Når man ser tilbake på det som har vert. Man trenger ikke gå for langt bak i tid, før man skjønner hvor utviklingen har tatt veien. Det har vert en åndelig utvikling på mange områder,også blant liberale teologer som ikke alltid har visdomen fra Gud på rette plass, og dette kan jo være med å skape en splid blant Guds menighet, og en forviring blant trossøken i vårt samfunn,mellom den bibel troe og den liberale, og det som er viktig, er at man må forstå Guds ord slik det står skrevet, og stå fast i den åndelige visdom som er oss gitt i sannhet, så jeg vil alltid være litt skeptisk til den teologiske forkynnelse,og jeg tenker også på det jeg formidler og forkynner selv, må også igjennom sannheten i Guds ord, slik at den som leser kan sjekke om det man formidler samstemmer med Bibelens sannheter. Liberal teoligi vokser, men det gjør jo også de bibeltroende. Når man ser på dette i lys av skriftene, så kan dette være et tegn på det store frafallet,som Bibelen taler om, som da skal skje når det går mot endetiden og da Jesus igjenkomst nermer seg. hvis man ser i tess kap 2,2

Da tenker jeg på loven, at Guds lov ikke er så nøye lengere. For nåden gjelder uansett,dette kan faktisk være en slags form for å snike inn den liberale teologien, som også kan ta over mer og mer  av opprinnelige Bibel troende søsken.om noen blir provosert av det jeg skriver her så kan det også være et tegn på at man røre ved noe som er sant. For den trange porten som Bibelen forteller oss om tror jeg handler om å stå fast i nåden, også når man kan se seg selv i speilet, og kan oppdage sin elendighet, slik som tolleren oppdaget, sin synd, Da er det jo viktig at i vår svakhet så har vi nåden til hjelp i våre liv, dageligt, og da er det godt at nåden virker, og at skam og skyldfølelse ikke får overtaket, slik at man kansje gir opp på veien.For den trange porten kan handle om å ikke leve etter kjødets lyster, og at man ikke lar kjødet i oss styre vårt liv,i handlinger det vil si i det gamle livet som man ikke har gitt slipp på, Det  å bli født på nytt, er en vesentilg del av det nye livet i frelsen.

i Gal 5,1,13 Til frihet har Kristus kalt oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge dere under trlldommens åk! La bare ikke friheten bli et påskudd for kjødet.også i romerbrevet 8,13 så står det skrevet dersom dere lever etter kjødet skal dere dø. Hvem taler Paulus om i dette tilfelle? jo til de kristne. og når man ser på den kristne utviklingen som har vert i de siste årene, så har man vert mer likegyldig til hvordan man egentlig lever,eller tar jeg fullstendigt feil ? Er ikke flere og flere ting blitt mer eller midre godtat blant søsken i dag i motsettning til før? Og hva er undskyldningen mon tro at man har sluppet inn slik vranglære, jo vi lever i en annen tid.og at man har forstått Guds ord på en enklere måte i dag, en på den tiden. Men da skal jeg si, den som fikk åpenart Guds ord på den tid fikk det av Ånden, og den samme Ånden er virksom i dag.Da er det jo mange ånder som fører vill i dag. Å være likegyldig til loven, som gjerne mange gjør i dag, kan jo være forlokkende og frigjørende for de menneskene som ikke tar Guds lov på alvor. For hvis man tenker man trenger ikke å gjøre seg klar til Kristus skal komme,Jeg sier kom til Kristus nå, man må ikke ha en slik innstilling til dette, da blir man lik tjeneren som gjorde slik han selv ville, fordi man tenkte med seg selv at det varer lenge til min Herre og mester komme igjen.og hvis man sier jeg må bare oppføre meg slik at forholdene kan legges tilrette slik at jeg unngår å havne i synd etterpå, mm da har en ikke forstått at nåden gjelder uansett hva man har gjort.

Jeg tror gudløsheten kommer til å øke en sann og levende kristendom har alltid blitt forfulgt, Det finnes en himmel og en fortapelse, Da har man tiden i mot oss, mange er jo i dag opptatt av kjærligheten i dag, og det er vel og bra det, men man må også huske på at  Vi lever i tid der vi lever i en søtladdet kjærlighet. man våger ikke å si synd er synd,og at man virkelig kan gå fortapt, Du må bli frelst fra det livet du lever i dag,om du er en kristen som lever i din synd, å må du vende om i fra synden, ja man  må velge, velg i dag sa josva. Hvilken vei vi skal velge,og den veien er i Jesus sine fotspor og det  vil komme en tid for hver enkelt av oss, der vi må velge sannhetens vei, for Jesus sier porten er trang og veien er smal sier Jesus, og det vil man få oppleve at flere og flere kristne må ta sitt valg om man velger den falske kjærligheten som fører oss nermere verdens fred og holdninger, en den sannhet som Jesus kom med i sannhet og nåde i Guds kjærlighet til oss mennesker.For det står skrevet man ser , men man ser ikke alkavel, man hører men forstår ikke, og det er akkurat slik Jesus sier, at det skal komme n tid da man ikke skal tåle den sunne læren, og hvem sier jesus dette til ? Jo den troende. Det er fra den indre menighetnene frafallet skal komme, ikke fra det ytre. For ulvene befinner seg inne i sirkelen. Slik ugreset og surdeigen er et bilde av. og når løgnen først får rotfeste så sprer det seg som vinden.Da blir sannheten mindre og mindre syneligt for deres øye. og hjertet blir forhedret for sannhetens åpenbaringer i Guds ord. Da blir ropene mot sannheten høyerer og høyere, og  man protesterer høylydt mot sannheten , og snnheten blir sett på som dømmende og fordømmende, fordi de ikke liker å bli avslørt.For åndene som ikke er av Gud har ført dem vill

Vi må be om at Gud vil gi oss troen, og livet til den aller første menighet, jeg tenker da på det vi har lest i Bibelen om den første tiden, og man trenger kansje ikke en opplivning av svake menneskes doktriner, systemer eller makt, for det vil uanset ikke ha plass i Guds rike.En fullkommen sannhet er oss gitt i den Hellige Ånd.

Hvorfor har denne avstanden mellom den bibeltroene og den liberale blitt så stor i dag, og hvorfor blir den are større og større? For det koster å være en Jesu tilhenger.Lær av det Guds ord forteller deg og ikke hva mennesker ønsker å vise deg. for den Hellige nd er den som åpenbarer sannheten i våre liv, hvis man er åpen for Ånden:)

mvh

Rune

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt