Verdidebatt

Hvorfor følger ikke kristne Guds bud?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hvorfor følger ikke kristne Guds og Jesus bud?

De om ikke å dømme,nestekjærlighet, vær mot andre,slik du vil andre skal være mot deg etc?

Jeg ser kristne som dømmer andres legning,livsførsel o.l, selv om Jesus sa :Ikke døm.

Sa Jesus ;du skal ikke dømme, men homofile,fattige og rusmisbrukere er unntatt?

Sa ikke Jesus; elsk din neste som deg selv? Sa han at noen var unntatt i regelen om din neste? Kjønn,legning, status?

Hvorfor sier man at man er kristen, men likevel sprer om seg med hat og fordommer. Er ikke selve grunnsteinen i Jesus budskap; kjærlighet? Kjærlighet til Gud, oss selv og til alle omkring oss? Uansettg hvem de er? Er vi ikke alle like i Gud? Har ikke Han skapt oss alle?

Husk historien om den barmhjertige samaritanen.

Sa ikke Jesus; elsk hverandre? Slik Han elsket oss, skulle vi elske hverandre.

Hvorfor sier kristne at loven ikke gjelder for de, men likevel henviser til at man skal følge de ti bud? De ti bud var i Moseloven.

Jesus sa jo selv at han ikke kom for å oppheve loven. Syndofferloven etc,ja.

Men de ti bud gjelder jo fortsatt,samme med matregelen,tienden ect

Var ikke matregelen til for at vi skulle være rene og hellige,fordi Gud var hellig?

Hvorfor holder man de ti bud, men ikke matregelen, eller sabbaten(som er lørdag,ikke søndag,som den katolske kirke innførte), eller noen av de andre av Guds høytider? Er ikke kristendommen er forlengelse av jødedommen,siden Jesus var jødenes Messias? Og etterhvert oss hedningers Messias? Vi har forkastet Guds lover og høytider,og erstattet de med våre egne,akkurat som fariseerne på Jesu tid gjorde. Kirkens øverste ledere og prestene våre er intet unntak de heller, de har falt fra Gud når de b.la går ut i media å sier at de ikke tror på Bibelens historier o.l

Vi holder ikke hviledagen hellig, men vi feirer jul, i den tro at det er Jesu fødselsdag, når det egenlig er en hedensk midtvinterdagsfeiring, og Jesu fødselsdag mest sannsynlig var på sommeren en gang, selv om vi ikke vet nøyaktig når.

Se maten som er i butikken i dag; alt det som Gud forbød; kjøtt med blod i, pluss at dyrene spiser ikke bare lengre drøv,men også animalsk,og derfor ikke er det som kan sies som rent, svinekjøtt er blandet i det meste av pålegg og andre ferdig produkter,og mange varer har E-stoffer fra svin i blandet i seg.

Insekter putter de også i maten vår, karmin (E120). Sa ikke Gud at alt kryp på fire eller fler føtter skulle vi holde for en styggedom?

Reker og andre skalldyr er havets søppeltømmere. De renser havet for alt inkludert lik, er det rart Gud forbød slikt?

Hvorfor går vi i mot Gud, og enda kaller oss kristne?

Jeg skjemmes over å kalle meg kristen når jeg ser alt det onde som blir gjort, under dekke av kristendommen, og skjønner hvorfor noen bærer både nag og hat til den.

Selv om Jesus sa at vi skulle kjenne de falske på fruktene. Vi som leser Bibelen,vet dette, men hva med de utenforstående? Hvordan skal de vite om hvem som er hva, eller tro på at Jesus er kjærlighet, når mye av ryktet kristendommen har er grunnet ondskap som gjøres i dens navn?

Jesus sa at kristne skulle hates av alle, for Hans navns skyld, kanskje dette er grunnen? Alt ondskapen? Det gode vi ble pålagt å gjøre, kommer jo knapt frem.

Så jeg spør igjen; hvorfor følger vi ikke Guds bud? Hvordan skal vi klare å vinne nye brødre og søstre i kjærlighet til Jesus og Gud, når vi selv ikke engang klarer å ha kjærlighet til Gud eller hverandre? Og en del av den kjærligheten ligger i å følge Hans bud.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt